Huis > W > Waar Kan Ik Iets 3D Laten Printen?

Waar kan ik iets 3D laten printen?

Als u een 3D object uit wilt laten printen, dan kunt u gebruik maken de services van 3D Fabriek. Het werkt vrij eenvoudig, het enige wat u hoeft te doen is uw 3D model te uploaden en wij printen het object in 3D uit. Vervolgens sturen wij uw 3D model per post naar u door.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat zijn 3D bestanden?

Een 3D object kan je in de computer modelleren in veel verschillende programma's een hiervan in bijvoorbeeld fusion 360 van Autodesk. Wanneer je in dit programma je bestanden opslaat, staat hij dit op als een . f3d bestand. Dit bestandsformaat kan alleen geopend worden door hetzelfde programma, waar het in gemaakt is! En nog een vraag, wat is een van de meest voorkomende bestandstype voor 3d? Een bekende site met 3D-modellen is Thingiverse van 3D-printerfabrikant MakerBot Industries. Er zijn verschillende bestandsformaten om 3D-modellen te delen, maar het populairste bestandsformaat voor 3D-printers is stl.

Hoe duur is het om iets te laten 3D printen?

De kosten van 3D printen hangen af van een aantal factoren, waaronder de printer die u gebruikt, de materialen waarmee u print en de complexiteit van uw ontwerp. Over het algemeen kunt u voor een eenvoudige 3D-print een bedrag van 10 tot 100 dollar verwachten. Complexere prints kunnen echter honderden of zelfs duizenden dollars kosten. Vervolgens, waar goedkoop 3d printen? Het korte antwoord is dat er niet één definitief antwoord is op deze vraag. Verschillende mensen hebben verschillende meningen over wat "goedkoop" 3D printen is, en er zijn verschillende manieren om aan de slag te gaan met 3D printen zonder veel geld uit te geven.
Een populaire optie is het gebruik van open source 3D printers, die doorgaans goedkoper zijn dan commerciële printers. Er zijn een aantal verschillende open source 3D printer ontwerpen beschikbaar, en veel van hen kunnen worden geassembleerd uit kits of gebouwd vanaf nul met goedkope onderdelen.
Een andere optie is het gebruik van een servicebureau of online 3D printservice, wat een goedkopere manier kan zijn om te beginnen met 3D printen als u het niet erg vindt om te wachten op de levering van uw prints.
Tot slot zijn er een aantal gebruikte 3D printers op de markt, wat een geweldige optie kan zijn als u een budget heeft. Zorg er wel voor dat u onderzoek doet voordat u een gebruikte printer koopt, zodat u zeker weet dat deze in goede staat verkeert.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoeveel kost het om 3D te printen?

Voor het printen van 20 huishoudelijke producten, verbruikt de gemiddelde 3D printer ongeveer 2,6 kwH aan energie. Dit komt uit op een kostprijs van zo'n anderhalve euro per geprint product, terwijl de winkelwaarde op maar liefst 42,25 euro ligt. Waar staat STL voor? STL staat voor 'stereolithografie', maar heeft meerdere backroniemen zoals Surface Tessellation Language of Standard Triangle Language. Een STL-bestand beschrijft alleen de oppervlaktegeometrie van een vorm, alsof deze betegeld is met vlakke driehoeken.

En nog een vraag, hoe lang duurt het om 3d te printen?

De printtijd is afhankelijk van de instellingen in het Gcode bestand. Bij kleine objecten op gemiddelde printkwaliteit zoals een damschijf met een laagdikte van 200 micron, kan het printen tussen 10 en 20 minuten duren. Bij grotere objecten met diezelfde instellingen kan het enkele uren duren. Dienovereenkomstig, wat kost een grote 3d printer? Een grote 3D-printer kan een paar honderd tot een paar duizend dollar kosten. De prijs hangt af van de grootte en de mogelijkheden van de printer.

Hoe begin je met 3D printen?

3D-printen is een proces waarbij een driedimensionaal object wordt gemaakt op basis van een computerondersteund ontwerp (CAD-bestand). Het object wordt gemaakt door achtereenvolgens laag voor laag materiaal toe te voegen totdat het hele object is gemaakt.
Om te beginnen met 3D printen heb je een 3D printer en een CAD bestand nodig. De 3D-printer neemt het CAD-bestand en maakt het object laag voor laag.

Door Idou

Vergelijkbare artikelen

Wat is een 3D printer en hoe werkt de printer? :: Hoe STL-bestand openen?
Handige links