Huis > W > Waar Vind Ik Synology Assistant?

Waar vind ik Synology Assistant?

U kunt uw Synology NAS vinden via een van de volgende tools:

  1. Web Assistant: voer find.synology.com of synologynas:5000 ( synologynas. local:5000 voor Mac-computers) in de adresbalk van uw webbrowser in.
  2. Synology Assistant: open het bureaubladhulpprogramma Synology Assistant.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe inloggen met QuickConnect?

QuickConnect inschakelen:

  1. ga naar Configuratiescherm > QuickConnect > Algemeen.
  2. Schakel het selectievakje QuickConnect inschakelen in.
  3. Voer uw bestaande Synology-accountinformatie in of registreer een nieuwe account.
  4. Geef een nieuw QuickConnect ID op.
  5. Klik op Toepassen.
Wat is de Synology Assistant? Synology Assistant is een eenvoudig hulpmiddel om het Synology NAS in een lokaal netwerk (LAN) te beheren, met name als er meerdere machines binnen één LAN zijn. Met Synology Assistant kunt u printers delen, WOL instellen en netwerkstuurprogramma's configureren.

Hoe sluit je een NAS aan op je netwerk?

Het antwoord op deze vraag hangt af van het type NAS dat u gebruikt. Als u een Synology NAS gebruikt, kunt u deze met uw netwerk verbinden via een bedrade of draadloze verbinding. Om uw Synology NAS met uw netwerk te verbinden via een bekabelde verbinding, moet u een Ethernet-kabel aansluiten van uw NAS op uw router. Om uw Synology NAS met uw netwerk te verbinden via een draadloze verbinding, moet u uw NAS met uw router verbinden via een draadloze adapter. Dus, hoe bereik ik mijn synology nas? Aangenomen dat u vraagt hoe u verbinding maakt met een Synology Network Attached Storage (NAS) apparaat, zijn er een paar verschillende manieren om dit te doen.
Als u probeert verbinding te maken met de NAS vanaf een computer in hetzelfde lokale netwerk, kunt u dit doen door het IP-adres van de NAS te vinden. Dit kunt u doen door naar het configuratiescherm van de NAS te gaan en te zoeken naar het tabblad Netwerk. Het IP-adres wordt vermeld onder het kopje "IP-adres". Zodra u het IP-adres hebt, kunt u het invoeren in de adresbalk van uw webbrowser en op enter drukken. Dit zou u naar de inlogpagina voor de NAS moeten brengen.
Als u probeert verbinding te maken met de NAS vanaf een computer die zich niet op hetzelfde lokale netwerk bevindt, moet u port forwarding instellen op uw router. Hierdoor wordt inkomend verkeer op een specifieke poort omgeleid naar de NAS. De poort die moet worden doorgestuurd, hangt af van welk protocol u gebruikt om verbinding te maken met de NAS. Als u bijvoorbeeld FTP gebruikt om verbinding te maken, moet u poort 21 doorsturen. Zodra u poort doorsturen hebt ingesteld, kunt u verbinding maken met de NAS door het openbare IP-adres van uw router in te voeren in de adresbalk van uw webbrowser, gevolgd door een dubbele punt en het poortnummer dat wordt doorgestuurd. Als het openbare IP-adres van uw router bijvoorbeeld 1.2.3.4 is en u poort 21 doorstuurt, voert u 1.2.3.4:21 in de adresbalk van uw browser in.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Vervolgens, kan mijn synology niet vinden?

Verbinding mislukt: er is mogelijk een probleem met de netwerkverbinding van uw Synology NAS. Om de instellingen van uw NAS te resetten, drukt u gedurende vier seconden op de RESET -knop tot u een pieptoon hoort. Daarvan, hoe log ik in op mijn nas? Oplossing

  1. Open uw mobiele webbrowser.
  2. Voer in de adresbalk het IP-adres van uw NAS in.
  3. Voer uw DSM-accountnaam en wachtwoord in en tik op Aanmelden.

En nog een vraag, kan geen verbinding maken met de quickconnect server?

Controleer of QuickConnect is ingeschakeld. Ga naar Netwerkcenter > Internet > QuickConnect & DDNS . Vergewis u ervan dat het selectievakje QuickConnect inschakelen is ingeschakeld en controleer of de services die u wilt gebruiken via QuickConnect zijn ingeschakeld in Geavanceerd .7 dagen geleden Dienovereenkomstig, kan niet meer inloggen op synology nas? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet meer kunt inloggen op uw Synology NAS. Het eerste wat u moet controleren is of de NAS is ingeschakeld en verbonden met het netwerk. Zo ja, dan is het volgende dat u moet controleren het IP-adres van de NAS. Als u niet zeker weet wat het IP-adres van de NAS is, kunt u proberen de functie "Zoeken" in de Synology Assistant-toepassing te gebruiken. Als u nog steeds niet kunt inloggen, is het mogelijk dat de beheerdersaccount van de NAS is uitgeschakeld of verwijderd. In dat geval moet u contact opnemen met Synology support voor verdere hulp.

Hoe werkt een NAS server?

Een NAS-server (network attached storage) is een bestandsserver die is aangesloten op een computernetwerk. Hiermee kunnen gebruikers bestanden openen en delen via het netwerk. NAS-servers worden vaak gebruikt om gegevens op te slaan waartoe meerdere gebruikers toegang hebben, zoals muziek, video's en documenten.

Door Sutherlan

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste NAS voor thuis? :: Waar vind ik instellingen op Samsung tablet?
Handige links