Huis > W > Wat Is De Beste Nas Voor Thuis?

Wat is de beste NAS voor thuis?

De Synology DS218play is na ons uitgebreide onderzoek uitgeroepen tot de best gekozen NAS. Deze NAS heeft een theoretische opslagcapaciteit van 24 TB en is voorzien van 2 sleuven, 4K videotranscodering en krachtige 1.4 Ghz quad-core processor. Deze NAS heeft dan ook een beoordeling van 9,8/10 gekregen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, wat is het adres van mijn nas?

Om een vast IP adres voor onze NAS te maken moeten we eerst weer naar het configuratie menu. Dubbelklikken op "Configuratiescherm" om dit menu te openen. Weer in het configuratie menu dubbelklikken we op "Netwerk". Dan gaan we direct naar het tabblad "Netwerkinterface" en selecteren daar de optie "LAN". Hoe leg je een netwerk aan? Schaf een netwerkkabel aan die lang genoeg is om de afstand van jouw modem naar de router te overbruggen. Sluit de kabel aan op één van de gele LAN poorten van jouw modem en steek de andere kant van de kabel in de blauwe WAN poort. Nu kun je jouw wifi netwerk instellen.

Dit in overweging nemend, waar moet je op letten bij het kopen van een nas?

Het eerste waar je op moet letten bij het kopen van een nas is het type nas dat je nodig hebt. Er zijn veel verschillende soorten nas op de markt, dus het is belangrijk om te weten welke voor u geschikt is. Het tweede waar u op moet letten is de prijs. Er zijn veel verschillende nas-apparaten beschikbaar voor verschillende prijzen, dus het is belangrijk om er een te vinden die binnen uw budget past. Het derde waar je op moet letten zijn de functies. Veel nas-apparaten worden geleverd met verschillende functies, dus het is belangrijk om er een te vinden die de functies heeft die je nodig hebt. Waarom zie ik mijn NAS niet in mijn netwerk? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw NAS niet kunt zien in uw netwerk. Controleer eerst of uw NAS is aangesloten op uw netwerk en of deze is ingeschakeld. Controleer vervolgens of uw computer zich in hetzelfde netwerk bevindt als uw NAS. Als u uw NAS nog steeds niet kunt zien, probeer dan uw computer en uw NAS opnieuw op te starten. Controleer ten slotte de documentatie van uw NAS om er zeker van te zijn dat deze compatibel is met uw computer en uw netwerk.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Daarvan, hoe verbinden met synology?

U kunt het Synology NAS-apparaat verbinden met een draadloos netwerk als de draadloze dongle in de USB-poort is aangesloten. Ga naar Configuratiescherm > Draadloos > Netwerkmapconfiguratie en selecteer Een verbinding maken met het draadloos netwerk. Hoe veilig is QuickConnect van Synology? With SSL enabled, data transmission over the network virtual tunnel is secured with end-to-end encryption. Therefore, QuickConnect guarantees confidentiality and integrity of data transmission between the Synology NAS and Client Device.

Vervolgens, waar vind ik mijn quickconnect id?

x: ga naar Configuratiescherm > Externe toegang > QuickConnect. DSM 6. x: ga naar Configuratiescherm > QuickConnect > Algemeen. Wat dit betreft, hoe synology nas resetten? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw Synology NAS kunt resetten. De eerste manier is om een fabrieksreset uit te voeren, die de NAS terugzet naar de standaardinstellingen. De tweede manier is om de NAS te resetten naar het standaard IP-adres. De derde manier is om de NAS te resetten naar het standaard wachtwoord. De vierde manier is om de NAS te resetten naar de standaard gebruikersnaam. De vijfde manier is om de NAS te resetten naar de standaard hostnaam. De zesde manier is om de NAS te resetten naar de standaardpoort. De zevende manier is om de NAS te resetten naar de standaard webpoort. De achtste manier is om de NAS te resetten op zijn standaard SSH-poort. De negende manier is om de NAS te resetten naar de standaard beheerdersaccount.

Wat is het verschil tussen een NAS en een server?

Een NAS is een network attached storage device, een gespecialiseerde computer die is aangesloten op een netwerk en zorgt voor opslag en toegang tot gegevens. Een server is een computer die diensten verleent aan andere computers in een netwerk.

Door Glassco Whittie

Vergelijkbare artikelen

Wat is overbodige bestanden? :: Waar vind ik Synology Assistant?
Handige links