Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Gsm Niet Meer Reageert?

Wat moet je doen als je gsm niet meer reageert?

Als je Smartphone 'bevriest' of vastloopt, kan het nodig zijn om alle apps te sluiten en het toestel opnieuw te starten. Probeer altijd eerst de uit/aan knop tien seconde ingedrukt te houden. Het toestel zal dan opnieuw opstarten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe kan je je telefoon opnieuw opstarten?

Als je telefoon niet reageert, kun je een 'zachte reset' uitvoeren door tegelijkertijd de toets Volume-hoger en de aan-/uittoets ongeveer 15 seconden ingedrukt te houden (of totdat de telefoon begint te trillen). Je telefoon dient nu onmiddellijk opnieuw te worden opgestart. Mensen vragen ook: waarom loopt mijn tablet steeds vast? Als uw tablet opnieuw vastloopt, gaat u na welke app u op dat moment gebruikte. Controleer of er beschikbare updates zijn voor de app op de Android Market. Tik op My Apps in de rechterbovenhoek. Alle apps die aan uw Google account gekoppeld zijn, worden weergegeven.

Dit in overweging nemend, hoe kun je je android versie updaten?

Er zijn een paar manieren om je Android-versie bij te werken. De eerste manier is om naar de instellingen van je telefoon te gaan, scroll dan naar beneden naar de optie "Over telefoon" en tik erop. Vanaf daar zou je een "Update" knop moeten zien waar je op kunt tikken om het update proces te starten.
Een andere manier om je Android versie te updaten is het downloaden en installeren van een aangepaste ROM. Een aangepaste ROM is een versie van het Android-besturingssysteem die is gemaakt door een externe ontwikkelaar. Aangepaste ROM's kunnen verschillende voordelen bieden, waaronder de mogelijkheid om je Android-versie bij te werken naar een nieuwere versie die nog niet beschikbaar is voor je toestel.
Tot slot kun je je Android-versie ook bijwerken door je toestel te rooten. Rooting geeft je toegang tot het root-bestandssysteem van je toestel, wat betekent dat je wijzigingen kunt aanbrengen in de systeembestanden die normaal niet toegankelijk zijn. Hierdoor kun je een aangepaste ROM installeren of andere wijzigingen aanbrengen die zonder root-toegang niet mogelijk zijn. Het is echter belangrijk op te merken dat rooten uw garantie kan doen vervallen en ook problemen met uw toestel kan veroorzaken als het niet goed wordt gedaan. Daarvan, kan google play services niet installeren? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u Google Play Services niet kunt installeren. Een reden kan zijn dat uw apparaat niet compatibel is met Google Play Services. Een andere reden kan zijn dat u geen Google-account hebt gekoppeld aan uw apparaat. Ten slotte hebt u mogelijk een verouderde versie van de Google Play Store-app.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dit in overweging nemend, hoe gegevens van kapotte gsm halen?

Test onderstaande manieren dus pas als nadien blijkt dat het touchscreen van je smartphone niet meer werkt.

  1. Haal de microSD-kaart uit je gsm.
  2. Sluit een muis aan op je kapotte smartphone.
  3. Gebruik een programma om je data te redden.
  4. En nog een tip: zorg op voorhand al voor een back-up.
En nog een vraag, wat te doen als je telefoon hapert? Telefoon traag?Zo fix je het!
  1. Schoon je cache eens op! Jep, believe it or not: iedere app die jij op je telefoon hebt staan, slaat extra data op in je cachegeheugen.
  2. Check of er een update beschikbaar is.
  3. Start je toestel opnieuw op.
  4. Sluit apps af die je niet gebruikt.
  5. Telefoon nog steeds traag?

Hoe krijg ik mijn Samsung weer aan?

Oplossing: forceer opnieuw opstarten door de aan/uit knop en de volume omlaag-knop tegelijkertijd in te drukken. Werkt dit niet, dan is het scherm mogelijk defect. Laat de Samsung door een reparateur of Samsung service centrum controleren. Hoe Android herstarten? Er zijn een paar verschillende manieren om uw Android-apparaat opnieuw op te starten. U kunt het doen vanaf het apparaat zelf door de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt te houden. U kunt het ook doen vanuit het instellingenmenu. Ga naar Instellingen > Systeem > Opnieuw opstarten. Als je toestel niet reageert, kun je een harde reset proberen door de aan/uit-knop en de volume omhoog-knop een paar seconden ingedrukt te houden.

Waarom start mijn telefoon uit zichzelf opnieuw op?

Er zijn een paar redenen waarom uw telefoon vanzelf opnieuw opstart. Een mogelijkheid is dat de batterij van je telefoon bijna leeg is en dat hij opnieuw opstart om energie te besparen. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met de software van je telefoon en dat hij opnieuw opstart in een poging het probleem op te lossen. Als je telefoon vaak opnieuw opstart, is het een goed idee om hem naar een telefoonreparatiewinkel te brengen om hem te laten nakijken.

Door Bran Meineke

Vergelijkbare artikelen

Waarom update iPhone? :: Wat is overbodige bestanden?
Handige links