Huis > W > Wat Is Overbodige Bestanden?

Wat is overbodige bestanden?

Bij ongewenste bestanden op mobiele telefoons gaat het met name om: Tijdelijke app-bestanden worden gebruikt om een app te installeren, maar na de installatie zijn ze overbodig. Na installatie van de app zijn deze bestanden niet meer nodig voor een goede werking van de app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, wat is de app smartthings?

Samsung SmartThings is het smart home platform van Samsung. Dat betekent dat je via SmartThings de slimme apparaten in jouw huis aanstuurt. Dit zijn niet alleen producten van Samsung, er zijn namelijk meer apparaten die het platform gebruiken. In dit artikel vertellen we je meer over SmartThings en wat jij ermee kunt. Welke apps staan standaard op Samsung? Standaardapps op Android: welke zijn handig?

  • Vooraf geïnstalleerde apps. Wie een nieuwe Android-smartphone koopt, zal zien dat er al best wat apps op staan.
  • Agenda. U hoeft geen speciale agenda-app te downloaden na de aanschaf van een nieuwe smartphone.
  • Calculator/Rekenmachine.
  • Camera.
  • Galerij.
  • Klok.
  • Radio.

Hoe kan ik een icoon verwijderen?

Om een pictogram te verwijderen, moet u naar de instellingen van uw apparaat gaan. Zodra u in de instellingen bent, moet u de optie voor "Toepassingen" of "Apps" vinden. Zodra u in de Apps-sectie bent, moet u het pictogram vinden dat u wilt verwijderen en erop tikken. Een menu zal verschijnen en u moet "Uninstall" of "Remove" selecteren. Hoe verwijder je een app die niet op je beginscherm staat? Het proces voor het verwijderen van een app die niet op uw startscherm staat, is afhankelijk van het type apparaat dat u gebruikt. Op een iPhone gaat u bijvoorbeeld naar de app Instellingen, scrolt u naar beneden naar het gedeelte "Apps" en tikt u op de app die u wilt verwijderen. Op een Android-toestel gaat u naar de app Instellingen, tikt u vervolgens op "Apps" en vindt u de app die u wilt verwijderen in de lijst. Tik op de app en vervolgens op de knop "Verwijderen".

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Kan je itsme verwijderen?

Ga naar onze website: https://my.prd.itsme.be/block. Geef je telefoonnummer en je voorna(a)m(en) in (identiek geschreven zoals op je Belgische eID) Bevestig dat je je itsme®-account wil blokkeren. Je account is nu geblokkeerd (bevestiging via sms) Dus, hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis? Apps verbergen op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open de App Store-app.
  2. Tik op de accountknop of op uw foto of initialen bovenaan het scherm.
  3. Tik op 'Aankopen'. Als u 'Delen met gezin' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'.
  4. Zoek de gewenste app, veeg naar links over die app en tik op 'Verberg'.
  5. Tik op 'Gereed'.

Kan ik itsme account verwijderen?

Voor alle duidelijkheid: itsme ® wijzigt af en toe de voorwaarden voor de itsme ® -app. Wanneer dat het geval is, laten we je het een maand van tevoren weten. Als je er niet mee akkoord gaat (nu of in de toekomst), kan je er op elk moment voor kiezen om je itsme ® -account te blokkeren of verwijderen. Hoe kan ik een app verwijderen van mijn iPhone? Om een app van uw iPhone te verwijderen, gaat u naar het beginscherm en zoekt u de app die u wilt verwijderen. Zodra u de app hebt gevonden, houdt u het app-pictogram ingedrukt totdat het begint te schudden. Zodra het app-icoon trilt, ziet u een "X" verschijnen in de linkerbovenhoek van de app. Tik op de "X" en bevestig dat u de app wilt verwijderen.

Hoe verwijder ik een WhatsApp van mijn iPhone?

Om een WhatsApp van je iPhone te verwijderen, open je eerst de WhatsApp-applicatie. Tik vervolgens op het pictogram "Instellingen" in de rechterbenedenhoek van het scherm. Tik vervolgens op "Account" en vervolgens op "Mijn account verwijderen". Voer ten slotte je telefoonnummer in en tik op "Mijn account verwijderen".

Door McNamara

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je gsm niet meer reageert? :: Wat is de beste NAS voor thuis?
Handige links