Huis > H > Hoe Zet Ik Mijn Voicemail Uit T-Mobile?

Hoe zet ik mijn voicemail uit T-Mobile?

Aan- of uitzetten van Voicemail

Je kunt via sms je voicemail tijdelijk aan- of uitzetten: Sms het woord AAN naar 1233 of. Sms het woord UIT naar 1233. T-Mobile stuurt je een sms terug ter bevestiging.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan ik voicemail berichten verwijderen?

Een sms'je, gesprek of voicemail verwijderen

  1. Open de Voice-app .
  2. Open het tabblad Berichten , Gesprekken of Voicemail .
  3. Tik op het bericht of gesprek dat of de voicemail die u wilt verwijderen.
  4. Tik op Meer. Verwijderen.
  5. Tik op het vak Ik begrijp het om te bevestigen en tik op Verwijderen.
Dit in overweging nemend, hoe sluit je een voicemail af? Over het algemeen komt het echter op de volgende stappen neer:
  1. Pak je telefoon erbij en sms het woord “UIT” naar nummer 1233;
  2. Je provider stuurt je nu een sms terug met daarin de bevestiging.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik mijn voicemail niet uitzetten?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u uw voicemail niet kunt uitschakelen. Eén reden kan zijn dat uw telefoon niet correct is ingesteld om voicemail uit te schakelen. Een andere reden kan zijn dat uw telefoonmaatschappij voicemail standaard heeft ingeschakeld en dat u contact met hen moet opnemen om het uit te schakelen. En nog een vraag, hoe zet ik mijn voicemail uit op mijn samsung? Om uw voicemail op uw Samsung uit te schakelen, moet u eerst de Telefoon-app openen. Zodra de Telefoon app geopend is, tikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm en vervolgens op Instellingen. In het menu Instellingen tikt u op de optie Voicemail en vervolgens op de optie Voicemailinstellingen. In het menu Voicemailinstellingen tikt u op de optie Voicemailprovider en selecteert u vervolgens de optie "Geen". Zodra u de optie "Geen" hebt geselecteerd, wordt uw voicemail uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dus, hoe verwijder je berichten uit berichten?

Open de Berichten-app op je smartphone en kies een gesprek; Druk op een berichtje en houd eventjes ingedrukt totdat 'ie wordt geselecteerd; Tik op de andere sms'jes in het gesprek die je wil verwijderen; Je gooit de berichten weg door op het prullenbakje rechtsboven te tikken. Kun je verwijderde voicemail berichten terughalen? Jammer genoeg is er geen manier meer om een verwijderd voicemailbericht te herstellen zonder contact op te nemen met je provider als je al naar je voicemail gebeld hebt en opgehangen hebt of het voicemailscherm hebt verlaten.

Hoe kan ik mijn berichten verwijderen?

Open een chatgesprek. Houd het bericht dat je wilt verwijderen ingedrukt tot je een menu ziet. Tik op 'Verwijder'. Tik op het prullenbakje. Je kunt ook vragen hoe kan ik een voicemail bericht doorsturen? Om een voicemailbericht door te sturen, moet je eerst het voicemailbericht openen en dan op de knop "Doorsturen" drukken. Er verschijnt dan een nieuw scherm waarin u de contactpersoon kunt kiezen aan wie u het bericht wilt doorsturen.

Hoe zet ik mijn voicemail uit op de Iphone?

Om uw voicemail op uw iPhone uit te schakelen, gaat u naar "Instellingen" en selecteert u vervolgens "Telefoon". Scroll daar naar beneden naar de sectie "Voicemail" en selecteer "Voicemail uitschakelen".

Door Tonia Surina

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn voicemail uitzetten Vodafone? :: Hoe stel ik mijn voicemail in Telenet?
Handige links