Huis > H > Hoe Ontgrendel Ik Mijn Taakbalk?

Hoe ontgrendel ik mijn taakbalk?

De taakbalk vergrendelen of ontgrendelen

Houd een leeg gebied op de taakbalk ingedrukt of klik hierop met de rechtermuisknop en selecteer Taakbalkinstellingen . Schakel vervolgens Taakbalk vergrendelen in. Als er naast Taakbalk vergrendelen een vinkje wordt weergegeven, is de taakbalk al vergrendeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een programma aan de taakbalk toevoegen?

Apps vastmaken aan de taakbalk

Selecteer Start, schuif naar de app die u wilt vastmaken en houd de app ingedrukt (of klik met de rechtermuisknop). Selecteer Meer > Aan taakbalk vastmaken.
Dienovereenkomstig, waarom blijft mijn taakbalk staan? Druk op je Windows-toets + I samen om je te openen instellingen . Klik vervolgens op Personalisatie en selecteer Taakbalk . klik in het linkerdeelvenster op Taakbalk kies de opties Verberg automatisch de taakbalk in bureaubladmodus en automatisch de taakbalk verbergen in tabletmodus .

Dienovereenkomstig, kan niet op taakbalk klikken?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet op uw taakbalk kunt klikken. Een mogelijkheid is dat de taakbalk vergrendeld is. Om te controleren of dit het geval is, klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk en kijkt u of er een vinkje staat naast "De taakbalk vergrendelen". Zo ja, klik erop om de taakbalk te ontgrendelen.
Een andere mogelijkheid is dat de taakbalk is ingesteld op automatisch verbergen. Om dit te controleren klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk en kijkt u of er een vinkje staat naast "De taakbalk automatisch verbergen". Zo ja, klik erop om het automatisch verbergen uit te schakelen.
Als geen van deze oplossingen werkt, is er mogelijk een probleem met uw Windows-installatie. In dat geval moet u Windows misschien opnieuw installeren. Kan geen snelkoppeling maken op bureaublad Windows 10? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u in Windows 10 geen snelkoppeling op uw bureaublad kunt maken. Een mogelijkheid is dat uw gebruikersaccount geen toestemming heeft om snelkoppelingen op het bureaublad te maken. U kunt dit controleren door de app Instellingen te openen en naar het gedeelte "Accounts" te gaan. Controleer onder "Andere gebruikers" of uw account wordt vermeld als "Beheerder". Zo niet, dan moet u een beheerder vragen om u toestemming te geven om snelkoppelingen op het bureaublad te maken.
Een andere mogelijkheid is dat het bureaublad is ingesteld op "Alleen lezen". U kunt dit controleren door met de rechtermuisknop op het bureaublad te klikken en "Eigenschappen" te kiezen. Controleer in de sectie "Attributen" of het vakje "Alleen lezen" niet is aangevinkt. Is dat wel het geval, dan moet u het vinkje weghalen en op "OK" klikken om de wijzigingen op te slaan.
Tot slot is het mogelijk dat er een probleem is met het proces voor het maken van snelkoppelingen in Windows 10. U kunt proberen het proces te resetten door de Opdrachtprompt te openen (zoek naar "cmd" in het menu Start) en het volgende commando uit te voeren:
taskkill /f /im explorer.exe
start explorer.exe
Hierdoor wordt het Explorer proces beëindigd en vervolgens opnieuw opgestart, wat het aanmaken van snelkoppelingen zou moeten resetten.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Daarvan, hoe krijg ik een pictogram op het bureaublad?

En die is als volgt:

  1. Start Verkenner en navigeer naar de locatie van het item waar u een snelkoppeling van wilt maken.
  2. Selecteer het item, druk op de rechtermuisknop en houd deze vervolgens ingedrukt.
  3. Sleep het item met ingedrukte rechtermuisknop vanuit Verkenner naar het bureaublad.
Waar vind ik de zoekfunctie in Windows 10? Zoeken
  1. Klik in de Taakbalk op het pictogram met het vergrootglas.
  2. Typ het zoekwoord. Tijdens het typen verschijnen suggesties.
  3. Nog niet gevonden wat u zocht?
  4. Klik op een categorie om alleen de resultaten van die categorie te zien.
  5. Klik op het juiste zoekresultaat.

Kan niet meer zoeken in Windows 10?

De makkelijkste manier om Windows 10 zoekproblemen op te lossen is door het gebruik van een ingebouwde probleemoplosser. Om deze in te schakelen, open je het Instellingen-menu (klik op het Start-menu en dan op het tandwieltje) en klik je op 'Bijwerken en Beveiliging'. Hoe krijg je de zoekbalk weer boven Iphone? Om de zoekbalk weer boven de iPhone te krijgen, moet je naar de Instellingen-app gaan en op het tabblad Algemeen tikken. Scroll vervolgens naar beneden en tik op de optie Spotlight zoeken. Zet ten slotte de schakelaar naast de optie Toon op vergrendelingsscherm in de stand AAN.

Trouwens, waar is de menubalk in google chrome?

De menubalk in Google Chrome bevindt zich bovenaan het browservenster, rechts van de adresbalk. Deze bevat onderdelen zoals het menu "Bestand", het menu "Bewerken", het menu "Beeld" en het menu "Help".

Door Fulcher Swyers

Vergelijkbare artikelen

Waar bevindt zich de werkbalk? :: Hoe zet je de taakbalk vast?
Handige links