Huis > I > Is Mijn Chrome Up To Date?

Is mijn Chrome up to date?

Je kunt controleren of er een nieuwe versie beschikbaar is:

  • Open de Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik rechtsboven op het profielicoon.
  • Tik op Apps en apparaat beheren.
  • Zoek Chrome. onder Updates beschikbaar.
  • Tik op Updaten naast Chrome.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dus, wat betekent tabbladen?

Met tabblad wordt een knop en het bijhorend deelvenster aangeduid in een applicatie, bedoeld om eenvoudig te kunnen wisselen tussen deelvensters. Wat dit betreft, hoe kan ik google als startpagina instellen? Stel Google in als uw standaardzoekmachine

  1. Klik op het pictogram Instel aan de rechterkant van het browservenster.
  2. Selecteer Internetopties.
  3. Ga op het tabblad Algemeen naar het gedeelte Zoeken en klik op Instellingen.
  4. Selecteer Google.
  5. Klik op Als standaard instellen en klik op Sluiten.

Wat is Chrome NewTab?

De NewTab van Chrome is een pagina die verschijnt wanneer u een nieuw tabblad in uw browser opent. Het toont uw meest bezochte sites, onlangs gesloten tabbladen en een Google-zoekbalk. Waarom verdwijnen mijn tabbladen in Safari? Als u Safari gebruikt en uw tabbladen verdwijnen plotseling, is dat waarschijnlijk te wijten aan een van de twee dingen. Ofwel heeft u het tabblad per ongeluk gesloten, ofwel is Safari gecrasht.
Als u het tabblad per ongeluk hebt gesloten, kunt u het opnieuw openen door naar het menu Geschiedenis te gaan en de optie Laatste gesloten tabblad heropenen te selecteren. Als Safari is gecrasht, kunt u alle tabbladen die op het moment van de crash geopend waren heropenen door naar het menu Geschiedenis te gaan en de optie Alle vensters van de laatste sessie herstellen te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Bovendien, hoe tabbladen sluiten op smartphone?

Houd het dolfijnpictogram in de hoek links- or rechtsonder van het scherm ingedrukt. Sleep het naar boven om de lijst met tabbladen te openen. Van hieruit tik je op de X naast het tabblad of veeg je naar links om het te sluiten. Houd je vinger op het scherm om de afsluitopties te openen. Bovendien, kan tabbladen niet vinden? Als de tabbladen nog steeds niet worden weergegeven, klikt u op Beeld > Alle vensters > Naast elkaar weergeven > OK. De instelling Bladtabs weergeven is uitgeschakeld.

Je kunt ook vragen hoeveel tabbladen in safari?

In Safari kon je altijd maximaal 36 tabbladen tegelijk open hebben staan. In iOS 10 is dat anders: je kunt nu een oneindig aantal tabbladen openen. Want 36 tabs is natuurlijk véél te weinig. Hoe maak je tabbladen in Word? Er zijn verschillende manieren om tabbladen te maken in Word. De meest gebruikelijke manier is om de Tab-toets op uw toetsenbord te gebruiken.
Om een tab-teken in te voegen, drukt u gewoon op de Tab-toets van uw toetsenbord. Hierdoor wordt het invoegpunt (of de cursor) naar de volgende tabstop verplaatst. Standaard worden tabstops om de halve inch ingesteld, maar u kunt deze instelling wijzigen door naar het tabblad Lay-out te gaan en op de knop Tabs te klikken.
Een andere manier om tabs te maken is met het gereedschap Tabel. Voeg gewoon een tabel in met het aantal kolommen dat u nodig hebt en typ vervolgens uw tekst in de cellen. Deze methode is handig als u tabs wilt maken die niet op gelijke afstand van elkaar staan.
U kunt ook tabs maken door de spatiebalk op uw toetsenbord te gebruiken. Houd gewoon de Alt-toets ingedrukt en druk op de spatiebalk. Dit maakt een niet-brekende spatie, die werkt als een tab.

Hoe switchen tussen schermen?

Er zijn een paar verschillende manieren om tussen schermen te schakelen, afhankelijk van het type apparaat dat u gebruikt.
Op een desktopcomputer kunt u meestal op de toetsen Alt+Tab drukken om door de geopende schermen te bladeren. U kunt ook met uw muis op de taakbalk onderaan uw scherm klikken, zodat u een lijst van alle geopende schermen krijgt.
Op een laptop kunt u meestal op de toetsen Fn+F7 drukken om door de geopende schermen te bladeren. U kunt ook uw touchpad gebruiken om op de taakbalk onderaan uw scherm te klikken, waardoor een lijst van alle geopende schermen verschijnt.
Op een smartphone of tablet kunt u meestal naar links of rechts vegen om door de geopende schermen te bladeren. U kunt ook op de taakbalk onder aan uw scherm tikken, waardoor een lijst met alle geopende schermen verschijnt.

Door Roti

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een tabel draaien in Word? :: Hoe maak je zelf tabbladen?
Handige links