Huis > H > Hoe Voeg Je Een Kolom Toe?

Hoe voeg je een kolom toe?

Eén kolom invoegen: Klik met de rechtermuisknop op de hele kolom rechts van de positie waar u de nieuwe kolom wilt toevoegen en selecteer vervolgens Kolommen invoegen. Meerdere kolommen invoegen: Selecteer hetzelfde aantal kolommen rechts van de positie waar u nieuwe kolommen wilt toevoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Hoe moet je cellen samenvoegen in Word?

Cellen samenvoegen

Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen. Selecteer Indeling > Cellen samenvoegen. Als u het samenvoegen ongedaan wilt maken, selecteert u de cellen en vervolgens Samenvoeging van cellen opheffen.
Hoe maak je een staafdiagram in Word? Ga naar het tabblad Invoegen en klik in de groep Illustraties op Grafiek. Klik in het dialoogvenster Grafiek invoegen op de pijlen om door de diagramtypen te bladeren. Selecteer het gewenste type grafiek en klik op OK.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een totaalrij toe in excel?

Als u in excel een totaalrij wilt toevoegen, kunt u dat doen door naar het tabblad invoegen te gaan en dan de optie voor een totaalrij te selecteren. Hierdoor wordt onderaan uw spreadsheet een nieuwe rij ingevoegd die automatisch wordt gevuld met de som van de gegevens in de kolommen erboven. Is Excel oneindig? Nee, Excel is niet oneindig. Het heeft een eindig aantal rijen en kolommen.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een tweede mail toe?

U kunt de Gmail-app op uw telefoon of tablet openen en accounts toevoegen of verwijderen. Om uw account toe te voegen, volgt u de stappen op het scherm.

Hoe kun je een tabel zo functioneel mogelijk opmaken?

U kunt de opmaak van een bestaande tabel ook wijzigen door een andere opmaak te selecteren.

  1. Selecteer een cel in de tabel of het bereik met cellen dat u wilt opmaken als een tabel.
  2. Klik op het tabblad Start op Opmaken als tabel.
  3. Klik op de tabelstijl die u wilt gebruiken.
Dienovereenkomstig, hoe zet je meerdere kolommen vast in excel? Als u meerdere rijen wilt blokkeren (te beginnen met rij 1), selecteert u de rij onder de laatste rij die u wilt blokkeren en klikt u op Titels blokkeren. Als u meerdere kolommen wilt blokkeren, selecteert u de kolom rechts van de laatste kolom die u wilt blokkeren en klikt op Titels blokkeren.

Hoe laat je Tekst doorlopen in Excel?

Tekst automatisch laten teruglopen

Klik op het tabblad Start in de groep Uitlijning op Terugloop. (In Excel voor het bureaublad kunt u ook de cel selecteren en vervolgens op Alt+ H + Wdrukken.) Notities: De gegevens in de cel lopen terug zodat ze binnen de kolombreedte passen.
Dienovereenkomstig, hoeveel pixels is 1 cm in excel? Er zijn ongeveer 28,346456692913 pixels in 1 centimeter.

Hoeveel pixels is 10 cm?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat het afhangt van de resolutie van het apparaat dat u gebruikt. Gebruikt u bijvoorbeeld een standaardapparaat met 72 DPI (dots per inch), dan is 10 cm ongeveer 282 pixels. Gebruikt u echter een apparaat met hoge resolutie, zoals een printer met 1200 DPI, dan is 10 cm ongeveer 3333 pixels.

Door Milman

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je een tabel in Word maken? :: Hoe kun je een tabel zo functioneel mogelijk opmaken?
Handige links