Huis > W > Waar Kan Ik Mijn Wachtwoorden Veilig Opslaan?

Waar kan ik mijn wachtwoorden veilig opslaan?

Je kunt het opslaan van wachtwoorden aan- of uitzetten in je Google-account of in Chrome:

  • Open de Chrome-app op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik rechtsboven op Meer .
  • Tik op Instellingen Wachtwoorden.
  • Zet Wachtwoorden opslaan aan of uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat dit betreft, hoe verander je de pincode van je simkaart?

Ga naar "SIM PIN-code wijzigen"

  1. Druk op Apps.
  2. Druk op Instellingen.
  3. Druk op Locatie en beveiliging.
  4. Druk op SIM-vergrendeling instellen.
  5. Druk op SIM PIN-code wijzigen.
  6. Toets je huidige pincode in en druk op OK.
  7. Toets een nieuwe pincode van vier cijfers in en druk op OK.
  8. Toets de nieuwe pincode nogmaals in en druk op OK.
Hoe kan ik zien of mijn telefoon wordt afgeluisterd? Je batterij loopt erg snel leeg

Maar je hebt wel een idee hoe vaak je jouw mobieltje moet opladen, gemiddeld gesproken dan. Blijkt dat je plots veel minder lang toekomt met je batterij (en die gaat dus niet gradueel naar beneden) kan dat erop wijzen dat er afgeluisterd wordt.

Wat dit betreft, kan je telefoon afgeluisterd worden?

Er zijn een paar manieren waarop iemand uw telefoon kan aftappen. Als ze fysieke toegang tot uw telefoon hebben, kunnen ze een stuk kwaadaardige software installeren waarmee ze uw gesprekken kunnen afluisteren of uw sms'jes kunnen lezen. Ze kunnen ook uw telefoongesprekken of sms'jes onderscheppen door zich voor te doen als uw provider. Als ze toegang hebben tot uw telefoonrekening, kunnen ze uw gesprekken en sms'jes volgen via de website van uw provider. En als ze toegang hebben tot de microfoon of camera van uw telefoon, kunnen ze uw gesprekken opnemen of foto's maken zonder dat u dat weet. Dienovereenkomstig, kan politie meekijken op je telefoon? Volgens de wet mag de politie in je telefoon kijken als ze een bevelschrift hebben. Dit betekent dat ze een goede reden moeten hebben om aan te nemen dat u een misdaad heeft gepleegd of gaat plegen. Als ze geen huiszoekingsbevel hebben, kunnen ze nog steeds vragen om je telefoon in te zien, maar je hebt het recht om nee te zeggen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe typ je een +31 nummer in?

Het plusteken geeft de internationale toegangscode aan: vanuit landen in de Europese Unie is dat bijvoorbeeld 00, in de Verenigde Staten bijvoorbeeld 011. Een iets oudere variant van deze notatie is die waarbij de 0 van het netnummer tussen haakjes achter het landnummer staat: +31 (0)546 78 89 90. +31 (0)70 356 12 20. Hoe +31 nummer? Maar aan de eerste cijfers van het telefoonnummer ziet u uit welk land het nummer is. Deze cijfers noemen wij de landcode. De landcode van Nederland is bijvoorbeeld 31 of +31.

Hoe speel je 31?

Het is een afvalrace, waarbij je door het ruilen van kaarten combinaties moet maken om een zo hoog mogelijke score te halen en dit op tijd doen voordat de ronde stopt. De naam 31-en komt dan ook van het hoogst aantal punten wat je kunt behalen, en dat is 31. De spelregels van 31-en zijn er soms in kleine varianten. Hoe zet je doorschakelen uit Samsung? Om het doorschakelen op een Samsung-telefoon uit te schakelen, gaat u naar de Telefoon-app, tikt u op de 3 puntjes in de rechterbovenhoek, tikt u op Instellingen, tikt u op Meer instellingen, tikt u op Doorschakelen en schakelt u het doorschakelen uit voor de gewenste lijn.

Kan doorschakelen niet uitzetten IPhone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u doorschakelen op uw iPhone niet kunt uitschakelen. Een mogelijkheid is dat uw provider een functie heeft ingeschakeld die "voorwaardelijke doorschakeling" heet, waarbij oproepen alleen naar een ander nummer worden doorgeschakeld als het oorspronkelijke nummer niet beschikbaar is. Om deze functie uit te schakelen, moet je contact opnemen met je provider.
Een andere mogelijkheid is dat je doorschakelen hebt ingeschakeld in de instellingen van de Telefoon-app. Om doorschakelen in de Telefoon-app uit te schakelen, tikt u op het tabblad "Toetsenbord" en vervolgens op de knop "Doorschakelen". Op het volgende scherm tikt u op "Uit".
Als u nog steeds problemen hebt met het uitschakelen van het doorschakelen van gesprekken, is er mogelijk een softwareprobleem met uw iPhone. Probeer je iPhone opnieuw op te starten, en als dat niet werkt, kun je proberen de instellingen van je iPhone te resetten. Om de instellingen van je iPhone te resetten, ga je naar de app "Instellingen", tik je op "Algemeen", vervolgens op "Reset" en vervolgens op "Alle instellingen resetten".

Door Kyl Veren

Vergelijkbare artikelen

Kun je je telefoon aansluiten op de tv? :: Wat is een goede code voor je telefoon?
Handige links