Huis > W > Wat Kost Een Nieuwe Iphone 8?

Wat kost een nieuwe iPhone 8?

UitvoeringPrijsIncl. bezorging▲
64 GB Space Grey Refurbished€ 205,00€ 205,00
64 GB Gold Refurbished€ 215,00€ 215,00
64 GB Silver Tweedekans€ 254,00€ 254,00
64 GB Gold Zo goed als nieuw€ 269,00€ 269,00

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dus, hoe geef je een iphone een harde reset?

Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt. Hoe reset je een iPhone helemaal? Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Wat doet een harde reset iPhone?

Een harde reset herstelt uw iPhone naar de fabrieksinstellingen. Dit zal al uw gegevens wissen, inclusief uw contacten, foto's, tekstberichten en applicaties. Kan iOS 13 op iPhone 6? Ja, iOS 13 kan draaien op de iPhone 6.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Welke iPhone wordt niet meer geupdate?

Met de release van iOS 15 is gebleken dat dit in sommige gevallen wat langer is. Wanneer er in september 2022 weer een nieuw besturingssyteem voor de iPhone uitkomt, zal deze waarschijnlijk niet meer te downloaden zijn op de iPhone 6s en 6s Plus. Vervolgens, wat is de levensduur van een iphone? Apple belooft dat een iPhone-accu na 500 laadcycli nog ongeveer 80% van de oorspronkelijke capaciteit heeft. Omdat je niet elke dag de iPhone-batterij volledig zult laten leeglopen en weer opladen, zul je na ongeveer twee jaar intensief gebruik de eerste slijtage gaan merken.

Dienovereenkomstig, welke ios versie op iphone 6?

Op dit moment kun je vanaf de iPhone 5s en iPhone 6 updaten naar iOS 12 en vanaf de iPhone 6s updaten naar iOS 15. Bij oudere toestellen moet je rekening ermee houden dat je steeds minder apps kunt installeren. De meest recente versie is iOS 15.4.1. Welke iPhone gaat het langst mee? Dit is een moeilijke vraag om definitief te beantwoorden omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder hoe de telefoon wordt gebruikt en hoe goed hij wordt onderhouden. Over het algemeen gaan nieuwere iPhones echter langer mee dan oudere modellen. De iPhone 6s, bijvoorbeeld, heeft een gerapporteerde levensduur van ongeveer twee jaar, terwijl de iPhone 5s slechts een levensduur van ongeveer een jaar heeft.

Welke iPhone kopen 2022?

De beste iPhone om in 2022 te kopen is de iPhone 13 Pro Max. Het heeft een groot 6,7-inch display, een krachtige A14 Bionic-processor en 5G-connectiviteit. Het heeft ook drie achtercamera's, waaronder een telelens, en een nieuwe LiDAR-sensor voor verbeterde augmented reality-ervaringen.

Door Jimmy Rinner

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je telefoon heel traag is? :: Hoeveel kost een iPhone 6 in 2021?
Handige links