Huis > H > Hoe Maak Ik Een Snelkoppeling Op Mijn Samsung?

Hoe maak ik een snelkoppeling op mijn Samsung?

Maar hoe maak je nu zo'n snelkoppeling op je Android- of iOS-toestel? Ga naar de website waarvan je een sneltoets wilt maken. Op veel Android-toestellen zie je rechtsboven MEER staan, onder de tijdsaanduiding. Druk op deze knop en vervolgens zie je verschillende opties verschijnen, waaronder Sneltoets toev.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe krijg ik een app naar een andere pagina?

Een app naar een andere pagina verplaatsen

U start met één pagina met apps. Als u een nieuwe pagina wilt aanmaken, houdt u uw vinger op een app totdat de apps bewegen. Vervolgens sleept u een app naar de rechterrand van het scherm.
Dienovereenkomstig, hoe versleep je een app? Apps op het Startscherm

  1. Veeg van beneden naar boven over het scherm.
  2. Het overzicht met apps opent. Tik langere tijd op de app die u op het Startscherm wilt zetten.
  3. Versleep de app naar een fijne plek op het Startscherm.
  4. Haal uw vinger van het scherm.

Hoe krijg ik een icoon op mijn telefoon?

Ervan uitgaande dat je een pictogram wilt voor een app op je telefoon:
1. Zoek de app in de app store en installeer hem
2. Zodra hij geïnstalleerd is, ga je naar je beginscherm
3. Zoek de app in je app-lade (meestal helemaal rechts) en houd je vinger erop totdat je een trilling voelt
4. 4. Sleep de app naar de plek op uw startscherm en laat uw vinger los. De app heeft nu een icoontje op je startscherm. Hoe maak je een snelkoppeling op het bureaublad? Om een snelkoppeling op het bureaublad te maken, kunt u de functie "Snelkoppeling maken" in Windows gebruiken. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Nieuw" in het keuzemenu. Selecteer vervolgens "Snelkoppeling" uit de opties die verschijnen.
In het venster "Snelkoppeling maken" dat verschijnt, typt u de locatie van het bestand of programma waarnaar u een snelkoppeling wilt maken in het veld "Typ de locatie van het item". Klik dan op de knop "Volgende".
In het veld "Selecteer een naam voor de snelkoppeling" typt u een naam voor de snelkoppeling. Klik dan op de knop "Voltooien". De snelkoppeling verschijnt nu op uw bureaublad.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Men kan zich ook afvragen: hoe contact op startscherm samsung?

In Android kan je het telefoonnummer van een contactpersoon meteen op een van je startschermen zetten. Zo kan je met één enkele beweging meteen je favoriete nummer bellen. Een snelkoppeling naar een telefoonnummer maken is erg eenvoudig. Duw lang op het startscherm en kies Sneltoetsen. Daarvan, hoe moet je een snelkoppeling maken? Snelkoppeling maken van mappen, bestanden en programma's

  1. Klik met de rechtermuisknop op een lege plek op het Bureaublad.
  2. Klik op Nieuw > Snelkoppeling.
  3. Klik op Bladeren.
  4. Blader naar de map, het programma of document waarvan u een snelkoppeling wilt maken en klik erop.
  5. Klik op OK.
  6. Klik op Volgende.

Hoe kan ik een icoon verplaatsen?

Tik en houd je vinger op het app-icoon dat je wilt verplaatsen. Zoek naar de app die je op je homescherm wilt verplaatsen, tik erop en houd je vinger erop. De app wordt zo geselecteerd, zodat je hem over het scherm kunt verplaatsen. Versleep het app-icoon naar een andere plek op je scherm. Trouwens, hoe maak je mapjes op android? Om een folder aan te maken op je Android toestel, ga je naar het scherm waar je alle apps hebt staan. Vind hier de app die je wilt verplaatsen naar een nieuwe folder. Sleep de app naar een andere app toe waarmee je een folder wilt maken. Er zal nu een nieuwe folder aangemaakt worden met de twee apps erin. Je kunt de folder een naam geven door erop te tikken en de naam te wijzigen.

Dienovereenkomstig, hoe verander je beginscherm iphone?

De achtergrond van het startscherm van je iPhone kan je wijzigen door een foto te selecteren uit je eigen fotobibliotheek of door een foto te maken met de ingebouwde camera. Je kan ook een achtergrondkleur kiezen.
Om je achtergrond te wijzigen, ga je naar de instellingen van je iPhone en tik je vervolgens op 'Weergave & Brightness'. Vervolgens tik je op 'Wallpaper' en kies je de gewenste achtergrond.

Door Jamie

Vergelijkbare artikelen

Kan apps niet verplaatsen iPhone? :: Waarom kan ik geen apps downloaden op mijn Samsung?
Handige links