Huis > W > Waarom Doet Mijn Scherm Zo Raar?

Waarom doet mijn scherm zo raar?

Controleer of uw scherm gebarsten of beschadigd is. Als u een case of een schermbeschermer gebruikt, verwijdert u deze van het apparaat. Als u handschoenen draagt, doet u deze uit. Als u stickers op het scherm of over de sensoren heeft geplakt, verwijdert u deze.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, wat moet je doen als je beeldscherm niet reageert samsung?

Dwing de telefoon te herstarten. Om dit te doen, houd je de knop Volume omlaag en Aan/Uit 7 tot 10 seconden ingedrukt om een geforceerde herstart of een zachte reset uit te voeren. Op smartphones zonder een speciale aan/uit-knop houd je de toets Volume omlaag en de Zij-knop 7 tot 10 seconden ingedrukt. Wat moet je doen als je telefoon zwart beeld geeft? Wanneer het scherm van je Galaxy telefoon of tablet niet reageert of zwart blijft probeer één van deze oplossingen:

  1. Soft-reset.
  2. Batterij uithalen.
  3. Flip cover instellen.
  4. Veilige modus starten.
  5. Terug naar fabrieksinstellingen.

Mensen vragen ook: waarom gaat mijn telefoon steeds aan?

Hier zijn een paar mogelijke redenen voor:
1. Een softwarefout of bug kan ervoor zorgen dat uw telefoon onverwachts wordt ingeschakeld. In dit geval kan het opnieuw opstarten van uw telefoon of het uitvoeren van een fabrieksreset het probleem verhelpen.
2. De batterij van uw telefoon kan te snel leeg raken, waardoor hij wordt ingeschakeld om energie te besparen. Als dit het geval is, probeer dan je batterij te kalibreren of te vervangen door een nieuwe.
3. Je telefoon kan oververhit raken, waardoor hij aangaat om af te koelen. Als dit het geval is, probeer dan onnodige functies of apps uit te schakelen en vermijd het gebruik van je telefoon in direct zonlicht.
4. Een hardwareprobleem kan ervoor zorgen dat je telefoon onverwacht aangaat. In dat geval moet je je telefoon naar een reparatiewerkplaats brengen om hem te laten repareren. Vervolgens, waarom valt mijn scherm steeds uit? Er zijn verschillende mogelijke redenen voor dit probleem:
1. Losse kabelverbindingen - Controleer of alle kabels aan beide uiteinden goed zijn aangesloten.
2. 2. Defecte kabel - Als u een andere kabel van hetzelfde type hebt, probeer deze dan te verwisselen om te zien of het probleem aanhoudt.
3. Beschadigde poort - Als u een ander apparaat hebt dat dezelfde poort gebruikt, probeer deze dan aan te sluiten om te zien of de poort goed functioneert.
4. Probleem met de grafische kaart - Als u een speciale grafische kaart hebt, probeer dan de drivers te verwijderen en opnieuw te installeren.
5. Beeldscherminstellingen - Controleer uw beeldscherminstellingen om er zeker van te zijn dat de vernieuwingsfrequentie correct is ingesteld.
6. Hardwareprobleem - Als u al het bovenstaande hebt geprobeerd en het probleem blijft bestaan, is er mogelijk een hardwareprobleem met uw monitor of grafische kaart.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dit in overweging nemend, hoe kom ik in instellingen?

Selecteer de knop Start en selecteer vervolgens instellingen . Blader vervolgens door de verschillende categorieën of gebruik een zoekopdracht om te vinden wat u zoekt. Dienovereenkomstig, hoe kun je je touchscreen het niet meer doet? Zorg ervoor dat u uw apparaat op kamertemperatuur gebruikt. Touchscreens werken het beste bij omgevingstemperaturen tussen 0°C en 35°C. Te hoge of lage temperaturen kunnen ervoor zorgen dat het touchscreen van uw apparaat niet goed werkt.

Hoe zet je Samsung uit zonder touchscreen?

Goedemorgen, Afhankelijk van welke Android versie je hebt is het of de aan/uitknop en volume omhoog ingedrukt houden of aan/uit knop en volume omlaag. Hoe kan ik mijn Samsung resetten? Als u uw Samsung-apparaat wilt resetten, kunt u de volgende stappen volgen:
1. Open Instellingen
2. Tik op het tabblad Algemeen beheer
3. Tik op Reset
4. Tik op Apparaat resetten
5. Tik op Alles verwijderen
6. Voer uw pincode of wachtwoord in
7. 7. Tik op Reset
Uw apparaat wordt nu teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

Hoe krijg ik mijn Samsung telefoon weer aan?

Als uw telefoon is uitgeschakeld, kunt u hem meestal weer inschakelen door de aan/uit-knop ingedrukt te houden. Als uw telefoon niet reageert of bevroren is, kunt u een geforceerde herstart proberen door de aan/uit-knop en de volumeknop omhoog tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt te houden.

Door Irvin Millonzi

Vergelijkbare artikelen

Wat is herstelmodus iPhone? :: Wat is het display van een telefoon?
Handige links