Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Google Play Saldo Niet Gebruiken?

Waarom kan ik mijn Google Play saldo niet gebruiken?

Je kunt dit probleem verhelpen door contact op te nemen met je bank en je gegevens te controleren. Meld je vervolgens aan bij je Google-betalingscentrum en controleer onder Betaalmethoden of deze gegevens overeenkomen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: wat kun je doen met google play saldo?

De Google Play card gebruik je als betaalmiddel in de Google Play store. Kies een bedrag en koop apps, games of gebruik het tegoed voor in-game aankopen en upgrades, zoals voor Clash Royale of Pokémon GO. Je kunt het tegoed van je Google Play Card ook inwisselen voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer. Bovendien, waarom kan ik niks kopen in de app store? Het apparaat opnieuw opstarten

Soms kunnen problemen met in-app-aankopen worden opgelost door het apparaat opnieuw op te starten. Ga als volgt te werk om opnieuw op te starten: Houd de aan/uit-knop op je mobiele apparaat ingedrukt.

Trouwens, waar koop je google play tegoed?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Sommige mensen kopen liever google play-tegoed in de Google Play Store, terwijl anderen kiezen voor een derde partij. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen waar je google play-tegoed koopt. Waar vind ik mijn Google Play punten? Er is geen specifieke locatie voor waar uw Google Play-punten worden opgeslagen. Uw punten worden automatisch bijgehouden en kunnen worden bekeken in het gedeelte "Mijn punten" van de Google Play Store.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, kan ik google play tegoed overzetten naar ander account?

Het is niet mogelijk om content te delen met of over te zetten naar andere accounts op Google Play, zelfs niet als je de eigenaar bent van beide accounts. Als je meerdere accounts op je apparaat hebt, moet je inloggen op het account dat je wilt gebruiken voordat je je aankoop voltooit. Bovendien, waarom kan ik niet met mijn telefoon betalen? Controleer of je telefoon en scherm aan staan. Druk op de thuisknop van je telefoon om je scherm aan te zetten. Beweeg de telefoon langs de betaalautomaat. Soms reageert de betaalautomaat pas als je het juiste deel van de telefoon tegen de automaat houdt (het deel van de telefoon waar de NFC-antenne zit).

Kan Google Pay met iDEAL?

Met Google Pay koppelen gebruikers gemakkelijk hun eigen betaalpas aan een Android-smartphone. Vervolgens kunnen ze, net zoals met iDEAL, contactloos betalen in winkels en webshops. Men kan zich ook afvragen: waarom wordt mijn betaalmethode afgewezen? Er zijn een paar redenen waarom uw betaalmethode kan worden geweigerd. De meest voorkomende reden is dat uw kaart is verlopen of niet meer geldig is. Een andere reden kan zijn dat u niet genoeg geld op uw rekening heeft staan om de aankoop te dekken, of dat uw kaart als verloren of gestolen is opgegeven. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met uw bank of creditcardmaatschappij voor meer informatie.

Daarvan, waarom kan ik geen betaalmethode toevoegen apple?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen betaalmethode voor Apple kunt toevoegen. Eén reden zou kunnen zijn dat uw Apple ID niet correct is ingesteld. Een andere reden kan zijn dat u geen creditcard of andere vormen van betaling hebt ingesteld in uw Apple ID. Ten slotte is het ook mogelijk dat er in uw land of regio geen betaalmethoden beschikbaar zijn. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Apple Support voor verdere hulp.

Door Atthia

Vergelijkbare artikelen

Waarom werkt delen met gezin niet? :: Hoe moet je een USB uitwerpen?
Handige links