Huis > W > Waarom Werkt Delen Met Gezin Niet?

Waarom werkt delen met gezin niet?

Als je gekochte content niet kunt toevoegen aan de gezinsbibliotheek, kan dat de volgende oorzaken hebben: De content komt niet in aanmerking voor de gezinsbibliotheek. Je hebt de film of het tv-programma met een persoonlijke creditcard of betaalpas gekocht in plaats van met de betaalmethode voor het gezin.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, hoe duur kost een google play kaart?

Kies nu zelf de waarde van je Google Play gift code! Kies een bedrag tussen de €15 en €100 en je code wordt direct afgeleverd per e-mail. Vervolgens, waar kan ik een cadeaukaart inleveren? Je kunt de Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen voor een cadeaukaart van bijvoorbeeld Bol.com, Media Markt, HEMA, De Bijenkorf, ICI Paris XL, Diner Cadeau, Intratuin, Nationale Bloemenbon, Karwei, Wehkamp.nl, Nationale Sauna cadeaubon, iTunes Gift Card en vele anderen...

Mensen vragen ook: hoe wissel je van google account?

Om te wisselen tussen Google-accounts:
1. Meld u op uw computer aan bij het account dat u wilt gebruiken.
2. Open Gmail, Agenda of een ander Google-product.
3. Klik rechtsboven op uw profielfoto.
4. 4. Klik op de account die u wilt gebruiken. Als u meerdere accounts hebt, moet u mogelijk op de naam van uw account klikken om een lijst met uw accounts te zien. Hoe kan ik uitloggen bij Play Store? Er is geen uitlogknop in de Play Store, maar u kunt uw accountgegevens wissen om uit te loggen. Ga hiervoor naar de Play Store-instellingen door op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de Play Store-app te tikken. Tik in het instellingenmenu op "Wis lokale zoekgeschiedenis" en vervolgens op "Wis accountgegevens." Hiermee log je uit bij je account en wis je je gegevens uit de Play Store.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom kan ik niet contactloos betalen?

Een verstoring in het signaal dat door de betaalautomaat wordt gedetecteerd. De contactloze antenne kan defect zijn. De aangeboden kaart is defect of de kaart is niet geschikt voor contactloos betalen. Storende randapparatuur zoals een vals geld- of handscanner, een sterke magneet of een smartwatch. Hoe kan ik contactloos betalen met mijn mobiel? Contactloos betalen met Google Pay op een Android mobiele telefoon: ontgrendel uw telefoon zoals u gewend bent, houd uw telefoon kortstondig bij de betaalautomaat en u heeft betaald.

Daarvan, hoe betaal ik met mijn samsung telefoon?

Betalen met je Android-toestel gaat via de bankieren-app van de bank waar jij een betaalrekening hebt. Die app moet uiteraard op je smartphone geïnstalleerd en ingesteld zijn voor je een winkel binnenstapt om te betalen. Omdat nfc geen internetverbinding nodig heeft, werken mobiele betaal-apps ook offline. Dienovereenkomstig, welke banken doen mee met google pay? De volgende banken nemen deel aan Google Pay:
-Bank of America
-Citi
-Wells Fargo
-Chase
-US Bank
-PNC
-Capital One
-TD Bank
-Bank of New York Mellon
-SunTrust
-Regions Bank
-BB&T
-KeyBank
-Huntington Bank
-Fifth Third Bank...

Dienovereenkomstig, kan google pay in nederland?

Ja, Google Pay kan in Nederland worden gebruikt.

Door Thetis

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Tekstterugloop in Excel? :: Waarom kan ik mijn Google Play saldo niet gebruiken?
Handige links