Huis > H > Hoe Open Je Een Tmp Bestand?

Hoe open je een tmp bestand?

Hoe open je een TMP-bestand?

  1. Stap 1. Verkrijg de Microsoft Word.
  2. Stap 2. Controleer de versie van Microsoft Word en werk deze indien nodig bij.
  3. Stap 3. Koppel Temporary Format -bestanden aan Microsoft Word.
  4. Stap 4. Zorg ervoor dat het TMP-bestand compleet is en geen fouten bevat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat is de beste gratis pc Cleaner?

NaamCijfer
CCleaner76
PrivaZer70
HDCleaner69
Advanced SystemCare Free67
Wat zijn ongewenste bestanden? Sommige apps slaan tijdelijke bestanden op. Je kunt ruimte op je apparaat vrijmaken door deze tijdelijke bestanden te wissen.

Hoe verwijder ik een oude versie van Windows?

Er zijn een paar manieren om een oude versie van Windows te verwijderen:
1. Gebruik de functie "Programma's toevoegen of verwijderen" in het Configuratiescherm. Hiermee kunt u de meeste programma's verwijderen, waaronder Windows.
2. Gebruik een verwijderprogramma van derden. Deze programma's zijn ontworpen om programma's, waaronder Windows, van uw systeem te verwijderen.
3. Gebruik de Windows functie "Een programma verwijderen". Deze functie bevindt zich in het Configuratiescherm, onder "Programma's en onderdelen". Hiermee kunt u de meeste programma's verwijderen, waaronder Windows.
4. Verwijder handmatig de Windows bestanden van uw systeem. Dit is een meer geavanceerde methode, en mag alleen worden geprobeerd als u vertrouwd bent met het bewerken van uw systeembestanden. Daarvan, hoe verwijder ik de laatste windows update? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je de laatste windows update kunt verwijderen. De eerste manier is om naar je instellingen te gaan en dan naar het configuratiescherm. Vanaf daar zult u de sectie programma's en functies willen vinden en dan zoeken naar de optie om een programma te verwijderen. Zodra u dit hebt gevonden, wilt u de nieuwste windows update selecteren uit de lijst met programma's en vervolgens op de knop verwijderen klikken. De tweede manier om de laatste windows update te verwijderen is om de opdrachtprompt te gebruiken. Om dit te doen, opent u de opdrachtprompt als administrator. Van daaruit typt u "wusa /uninstall /kb:


#" (zonder de aanhalingstekens) en drukt u op enter. De "


#" wordt vervangen door het nummer van de laatste Windows update. Zodra u op enter drukt, begint het verwijderingsproces.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Wat gebeurt er bij Schijfopruiming?

Schijfopruiming (cleanmgr.exe) is een programma ontwikkeld door Microsoft dat standaard wordt meegeleverd met Windows. Het programma heeft als doel om vrije ruimte te creëren door het verwijderen van overbodige gegevens. Daarvan, kan je delivery optimization bestanden verwijderen? De cache van Delivery Optimization in Windows 10 wordt automatisch gewist. Bestanden worden verwijderd uit de cache na een korte periode, of wanneer de inhoud ervan te veel schijfruimte in beslag neemt. Als u meer schijfruimte nodig hebt op uw pc, kunt u handmatig de cache wissen.

Wat dit betreft, kan ik delivery optimization bestanden verwijderen?

Open het startmenu en klik op het tandwieltje om de instellingen van Windows te openen. Ga naar Bijwerken en Beveiliging en klik op Delivery Optimization. Hier kunt deze functie uitschakelen. Vervolgens kunt u de Delivery-optimization-bestanden laten verwijderen. Wat zijn de grootste bestanden op mijn pc? Er zijn een paar manieren om de grootste bestanden op je PC te vinden.
Eén manier is om de Windows zoekfunctie te gebruiken. Open hiervoor het menu Start en typ "zoeken". Selecteer "Instellingen" en dan "Wijzigen hoe we naar bestanden zoeken". Selecteer "Alle bestanden en mappen" en typ dan "grootte:>100000". Dit zal zoeken naar alle bestanden groter dan 100 MB.
Een andere manier is om de Schijfopruiming te gebruiken. Open hiervoor het menu Start en typ "Schijfopruiming". Selecteer de schijf die u wilt opschonen en selecteer vervolgens "Meer opties weergeven". Selecteer "Systeembestanden opruimen" en selecteer vervolgens de kolom "grootte" om de bestanden op grootte te sorteren.
U kunt ook een hulpmiddel van derden zoals WinDirStat gebruiken. Deze tool geeft u een grafische voorstelling van de grootste bestanden op uw harde schijf.

Hoe kan ik opslagruimte vrijmaken Samsung?

Er zijn een paar manieren waarop u opslagruimte op uw Samsung-apparaat kunt vrijmaken:
-Ongebruikte apps verwijderen: Ga naar Instellingen > Toepassingen > Toepassingen beheren. Selecteer een app die u wilt verwijderen en tik op de knop Verwijderen.
Wis app-cache en -gegevens: Ga naar Instellingen > Toepassingen > Toepassingen beheren. Selecteer een app en tik op de knop Cache wissen of gegevens wissen.
Gebruik Samsung Smart Switch om een back-up te maken van oude inhoud en deze te verwijderen: Smart Switch is een Samsung-app waarmee u een back-up kunt maken van content op uw apparaat en deze kunt herstellen. U kunt het gebruiken om oude inhoud te verwijderen die u niet meer nodig hebt.
Inhoud verplaatsen naar een microSD-kaart: Als uw apparaat een microSD-kaartsleuf heeft, kunt u inhoud naar de kaart verplaatsen om opslagruimte vrij te maken.

Door Hedva Thorner

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de map tijdelijke bestanden? :: Wat zijn tijdelijke bestanden bij Schijfopruiming?
Handige links