Huis > H > Hoe Kan Ik Radio Luisteren Op Mijn Telefoon?

Hoe kan ik radio luisteren op mijn telefoon?

De 6 beste internetradio-apps voor Android

  1. TuneIn Radio. TuneIn Radio is de meest complete internetradio-app uit dit lijstje.
  2. Nederland.FM. De Nederland FM-app is gebaseerd op de gelijknamige website en de beste manier om naar Nederlandse radiostations te luisteren.
  3. XiiaLive.
  4. Radio FM.
  5. Spotify.
  6. Radio.net.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat als FM verdwijnt?

DAB+ radio als alternatief

Een alternatief voor de FM-radio met antenne is de DAB+ radio. De meeste nieuw geproduceerde auto's zijn zelfs al met DAB+ radio's uitgerust. Ook verschijnen er steeds meer DAB+ radio's op de markt. DAB+ radio's ontvangen digitale radio via de ether.
Welke radio luisteren zonder internet? Sound weaver kun je al jouw muziek op slaan uit dropbox, soundcloud of youtube. Ook kun je eenvoudig muziek streamen via deze app. Deze app is te gebruiken zonder WIFI. Het enige minpunt is dat niet alle muziek te streamen is en de app veel geheugen zal vragen.

Kan Google Home ook bellen?

Ja, Google Home kan telefoongesprekken voeren. Om dat te doen, moet u uw Google Home en uw telefoon koppelen. Zodra u dat hebt gedaan, kunt u zeggen: "Hey Google, bel [naam contactpersoon]." Uw Google Home zal dan de oproep plaatsen met behulp van uw gekoppelde telefoon. Mensen vragen ook: kan ik google bellen? Nee, u kunt Google niet bellen. Google is een zoekmachine en heeft geen telefoonnummer van de klantenservice dat u kunt bellen. Als u een vraag of probleem met Google hebt, kunt u contact met hen opnemen via hun website of via hun e-mailadres voor klantenservice.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan ik met Google bellen?

Klanten kunnen eenvoudig verbinding maken met het klantenserviceteam met behulp van Google-telefoonnummer +31- 403690612 en hun probleem opnemen met beschikbare leidinggevende, en u kunt ook uw feedback geven zodat Google de wijzigingen in dat product verder kan doorvoeren. Daarvan, waarom werkt qmusic niet op google home? Probeer dan bijvoorbeeld "Hey Google, speel QMusic radio op TuneIn". Lukt het tijdelijk niet om een bepaald radio station af te spelen dan kun je in sommige gevallen wanneer je de FM frequentie weet de Google assistent vragen om een bepaald FM frequente af te spelen.

Dus, welke frequentie q music?

Qmusic is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 FM en 100.4 FM en via DAB+. Ook luister je Q via Qmusic.nl of de Qmusic app. Meer info over digitale radio vind je hier. Trouwens, hoe radio luisteren op google nest? Als u naar de radio wilt luisteren op uw Google Nest, kunt u dat doen door de Google Home-app te openen en vervolgens de optie 'Muziek' te selecteren. Vanaf hier kun je kiezen uit verschillende radiostations die beschikbaar zijn om te streamen. Als alternatief kunt u uw Google Nest-apparaat ook vragen een specifiek radiostation af te spelen door iets te zeggen als: "Hey Google, speel KCRW."

Welke apps met Google Home?

Er zijn een aantal apps die werken met Google Home, waaronder:
- Spotify
- Pandora
- iHeartRadio
- TuneIn
- Google Play Music
- YouTube Music
Deze apps kunnen worden gebruikt om muziek, podcasts en andere audio-inhoud op uw Google Home-apparaat af te spelen.

Door Cristin

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je onbekende bronnen aan op Iphone? :: Welke radio luisteren zonder internet?
Handige links