Huis > H > Hoe Krijg Ik You Tube Op Mijn Apple Tv?

Hoe krijg ik You Tube op mijn Apple TV?

YouTubeApple TV

Inloggen met een webbrowser

  1. Selecteer Inloggen met een webbrowser.
  2. Open een browser op een telefoon, tablet of computer en ga naar youtube.com/tv/activate.
  3. Voer de code in die je op je tv ziet.
  4. Log in met je Google-account.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, is apple carplay draadloos?

Apple CarPlay is mogelijk met elke iPhone 5 of nieuwer. Sinds iOS 9 kun je ook je iPhone draadloos* koppelen. Vanaf heden is Android Auto ook beschikbaar, meer informatie hierover volgt binnenkort. Hoe kan ik Android auto installeren? Android Auto handmatig downloaden en installeren

  1. Android Auto downloaden. Ga op je Android-smartphone naar APK Mirror;
  2. Kies en download Android Auto. Selecteer de meest recente update van Android Auto en geef toestemming om het apk-bestand te downloaden;
  3. Installeer het bestand. Kies ervoor om de app te installeren.

Mensen vragen ook: wat is bmw connected pack professional ii?

Het BMW Connected Pack Professional II is een pakket verbonden diensten en apps waarmee bestuurders verbonden blijven met hun auto en de buitenwereld. Het pakket omvat functies zoals BMW ConnectedDrive, dat bestuurders toegang geeft tot online diensten en informatie; BMW ConnectedDrive Services, dat een reeks veiligheids-, beveiligings- en gemaksdiensten biedt; en de BMW Connected app, waarmee bestuurders hun auto's kunnen bedienen en onderweg informatie kunnen opvragen. Dienovereenkomstig, hoe update ik mijn bmw navigatie? Er zijn een paar verschillende manieren om uw BMW navigatiesysteem te updaten, afhankelijk van het type systeem en het bouwjaar van uw wagen.
Als u een BMW navigatiesysteem hebt dat DVD-kaarten gebruikt, dan moet u een nieuwe DVD-kaartschijf kopen bij uw plaatselijke BMW concessiehouder of bij een online handelaar. Zodra u de nieuwe schijf hebt, plaatst u die gewoon in uw navigatiesysteem en volgt u de aanwijzingen om uw kaarten bij te werken.
Als u een BMW navigatiesysteem hebt dat kaarten op harde schijf gebruikt, kunt u uw kaarten updaten via een USB-stick of door uw BMW met het internet te verbinden en de updates rechtstreeks van BMW te downloaden.
Om uw kaarten via een USB-stick te actualiseren, moet u eerst de kaartupdatebestanden van de BMW website op uw computer downloaden. Vervolgens kopieert u de bestanden op een USB-stick en steekt u de USB-stick in uw BMW. Volg tenslotte de instructies van uw BMW navigatiesysteem om de updates te installeren.
Om uw kaarten te actualiseren door uw BMW met het internet te verbinden, zorgt u er eerst voor dat uw BMW met een draadloos netwerk verbonden is. Vervolgens gaat u in uw BMW navigatiesysteem naar het menu en kiest u de optie "Kaarten bijwerken". Het systeem zal dan de nieuwste kaartupdates downloaden en installeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dienovereenkomstig, kan ik mijn bmw volgen?

Vanaf vandaag is de optie BMW Remote 3D-view beschikbaar voor wie de BMW Connected App (Android/iOS) gebruikt. Hiermee kan je vanop afstand op je smartphone een foto opvragen van je wagen en de omgeving dankzij de camera's die rondom de wagen zijn geïntegreerd. Dienovereenkomstig, welke app voor bmw i3? *De My BMW App biedt eenvoudig toegang tot het BMW ecosysteem. Via de app kunnen klanten de onderhoudsbehoeften van hun BMW in de gaten houden en direct contact opnemen met BMW Erkend Service Partners. Ook een onderhoudsbeurt is eenvoudig via de app in te plannen.

Hoe kom ik aan mijn BMW ID?

BMW Connected Drive.

Om een nieuwe BMW ID aan te maken, selecteert u "Nu registreren" op de loginpagina van de My BMW App of het My BMW portaal op het internet. Voer uw inloggegevens, persoonlijke gegevens, adres en contactgegevens in en sla uw gegevens op met "Nu registreren en BMW ID aanmaken".
En nog een vraag, is mijn bmw geschikt voor apple carplay? Apple Carplay is compatibel met de BMW 5-serie (2017 of nieuwer), BMW 6-serie (2018 of nieuwer), BMW 7-serie (2016 of nieuwer), BMW 8-serie (2018 of nieuwer), BMW X5 (2018 of nieuwer), BMW X6 (2018 of nieuwer) en BMW Z4 (2019 of nieuwer). Als je een BMW hebt die compatibel is met Apple Carplay, moet je je iPhone met een USB-kabel op je BMW aansluiten.

Daarvan, hoe werkt een navigatie systeem?

Een navigatiesysteem maakt gewoonlijk gebruik van GPS om de locatie van het voertuig te bepalen. Het systeem vergelijkt vervolgens de huidige locatie met de gewenste bestemming en geeft de bestuurder stapsgewijze aanwijzingen. Sommige navigatiesystemen bieden ook functies zoals verkeersinformatie en real-time herroutering.

Door Drewett

Vergelijkbare artikelen

Wat kost kalibratie? :: Hoe kan je Netflix kijken in de auto?
Handige links