Huis > W > Waarom Krijg Ik Geen Code Voor Verificatie?

Waarom krijg ik geen code voor verificatie?

Wat moet ik doen als ik de verificatiecode niet heb ontvangen? Als je je hebt afgemeld voor sms-notificaties door STOP te sms'en, kan het zijn dat je de verificatiecode niet kunt ontvangen. Om deze service opnieuw in te schakelen, sms je START naar het telefoonnummer waar je eerder sms-berichten van hebt ontvangen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom wordt steeds mijn Apple ID gevraagd?

U hebt onlangs uw Apple ID-gegevens gewijzigd, zoals e-mail, telefoonnummer, beveiligingsvragen, adres, enz. Er is een probleem met uw iCloud-instellingen. iMessage of FaceTime heeft activeringsproblemen. Er zijn lang wachtende app-downloads in uw App Store-of iTunes-downloadsectie op macOS Mojave en eerder. Dienovereenkomstig, waarom krijg ik een apple id verificatiecode? Deze methode is ontworpen om ervoor te zorgen dat u de enige persoon bent die toegang heeft tot uw account, zelfs als iemand anders uw wachtwoord weet. Als u uw Apple ID en wachtwoord voor het eerst invoert op een nieuw apparaat, vragen we u uw identiteit te verifiëren met een zescijferige verificatiecode.

Wat dit betreft, hoe stel ik verificatie in twee stappen opnieuw in?

Als u uw telefoon kwijt bent of geen codes kunt ontvangen en u zich nog steeds bij uw account kunt aanmelden, kunt u een van de volgende opties proberen:
- Gebruik een app zoals Google Authenticator die geen sms of telefoontje nodig heeft om codes te genereren.
Als u een back-upcode hebt, kunt u die gebruiken om u aan te melden.
- Als u een beveiligingssleutel voor tweestapsverificatie gebruikt, kunt u deze in de USB-poort van uw computer steken. Wie probeert in te loggen op mijn Google-account? Er zijn een paar manieren om erachter te komen wie probeert in te loggen op uw Google-account. Het eerste wat u kunt doen is het activiteitenlogboek van uw account controleren. Dit toont u een lijst met alle recente activiteiten op uw account, inclusief inlogpogingen. Als u verdachte activiteiten ziet, kunt u op de link "Details" klikken voor meer informatie over de activiteit, waaronder het IP-adres, de browser en de locatie van de persoon die probeerde in te loggen.
Een andere manier om te achterhalen wie probeert in te loggen op uw Google-account is het instellen van tweestapsverificatie. Dit is een beveiligingsmaatregel waarbij u een code moet invoeren naast uw wachtwoord wanneer u inlogt. De code wordt naar uw telefoon gestuurd, dus alleen u mag er toegang toe hebben. Als iemand probeert in te loggen op uw account zonder de code, krijgt hij geen toegang.
Als u nog steeds niet zeker weet wie probeert in te loggen op uw Google-account, kunt u contact opnemen met de klantenondersteuning van Google voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is aanmeldings-ID?

Elk account heeft een unieke aanmeldings-ID, die overeenkomt met een geldig e-mailadres dat wordt gebruikt om in te loggen bij PSN. E-mail is de belangrijkste manier van communiceren tussen PlayStation en spelers. Het wordt gebruikt om: je account te verifiëren. Hoe krijg ik mijn ps4 account terug? Ga naar de ondersteuningswebsite van PlayStation Network als u hulp nodig hebt bij het verkrijgen van uw gebruikersnaam of wachtwoord of als u uw huidige wachtwoord wilt bijwerken.

  1. Directe koppeling naar Uw aanmeldings-id (e-mailadres) wijzigen.
  2. Directe koppeling naar Het wachtwoord voor een masteraccount wijzigen.

Is de verificatiecode voor je Sony account?

Sony heeft bekendgemaakt dat het voor gebruikers vanaf nu mogelijk is om hun PSN-accounts te voorzien van een aanvullende laag beveiliging in de vorm van tweetrapsauthenticatie. Daarmee ontvangen gebruikers een verificatiecode via sms. Trouwens, waar vind ik mijn verificatie app? Aangenomen dat u verwijst naar een Two-Factor Authentication (2FA) app:
Als u een iPhone gebruikt, kunt u uw 2FA-app, zoals Authy, vinden door de App Store te openen en te zoeken naar "2FA".
Als u een Android-telefoon gebruikt, kunt u uw 2FA-app vinden door de Google Play Store te openen en te zoeken naar "2FA".

Bovendien, waarom verificatie in twee stappen whatsapp?

Er zijn een paar redenen waarom tweestapsverificatie voor WhatsApp een goed idee is:
1. Tweestapsverificatie voegt een extra beveiligingslaag toe aan je account, waardoor het moeilijker wordt voor iemand om je account te hacken en toegang te krijgen tot je persoonlijke informatie.
2. Als je telefoon verloren of gestolen is, kan tweestapsverificatie helpen voorkomen dat iemand toegang krijgt tot je account.
3. Tweestapsverificatie kan ook helpen als je je WhatsApp-wachtwoord vergeet.

Door Rochella Schmuhl

Vergelijkbare artikelen

Kan mijn laptop 2 monitoren aan? :: Hoe zet je twee factor authenticatie uit?
Handige links