Huis > H > Hoe Ontgrendel Ik Mijn Whatsapp?

Hoe ontgrendel ik mijn WhatsApp?

Vingerafdrukvergrendeling voor Android gebruiken

  1. Open WhatsApp > tik op Meer opties > Instellingen > Account > Privacy.
  2. Scrol naar beneden en tik op Vingerafdrukvergrendeling.
  3. Schakel Ontgrendelen met vingerafdruk in.
  4. Raak de vingerafdruksensor aan om je vingerafdruk te bevestigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dit in overweging nemend, kun je een app vergrendelen?

Het is bij Android mogelijk om apps en content te vergrendelen, waardoor je alleen toegang tot de betreffende apps en media hebt als je een pincode of stippenpatroon invoert. Waarom krijg ik een Google verificatiecode? Wanneer u een Google-account instelt met een e-mailadres dat niet van Google is, sturen we een verificatiecode naar het e-mailadres dat u heeft gebruikt om het account te maken. Als u uw adres niet verifieert, kunt u geen Google-account maken.

Mensen vragen ook: is whatsapp gekoppeld aan je mobiele nummer?

WhatsApp vereist dat je je mobiele telefoonnummer gebruikt om een account aan te maken. Zodra je account is aangemaakt, kun je het koppelen aan andere apparaten, zoals een tablet, en het gebruiken zonder je mobiele telefoon. Men kan zich ook afvragen: hoe werkt whatsapp zonder telefoonnummer? WhatsApp gebruikt de internetverbinding van je telefoon (4G/3G/2G/EDGE of Wi-Fi, indien beschikbaar) om je vrienden en familie te laten berichten en bellen. Schakel over van SMS naar WhatsApp om berichten, oproepen, foto's, video's, documenten en gesproken berichten te verzenden en te ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waarom twee staps verificatie?

Met tweestapsverificatie en twee-factor authenticatie neemt de beveiliging van je online account toe. Een hacker of virus kan met alleen je inlognaam en wachtwoord nog geen toegang tot je account krijgen. Hoe verifieer je telefoonnummer? Telefoonverificatie is een verplichte stap en dient als extra beveiliging voor uw account. Nadat u een geldig mobiel nummer hebt ingevuld op het online-formulier, ontvangt u een SMS met een code. Nadat u de code hebt ontvangen, moet u die invoeren in het vakje op het formulier.

Waar vind ik de codegenerator van Facebook?

Tik in je Facebook-app op je mobiele apparaat op in de rechterbenedenhoek. Blader omlaag en tik op Codegenerator. Ga terug naar de pagina waarop je werd gevraagd een code in te voeren en voer de zescijferige code in die voor je is gegenereerd. Hoe stel ik verificatie in twee stappen opnieuw in? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u tweestapsverificatie opnieuw kunt instellen, afhankelijk van de service die u gebruikt. Als u bijvoorbeeld de tweestapsverificatie van Google gebruikt, kunt u naar de pagina Google-accountherstel gaan en het telefoonnummer of e-mailadres invoeren dat aan uw account is gekoppeld. Google stuurt u dan een code waarmee u uw account opnieuw kunt instellen.
Als u tweestapsverificatie met een andere service gebruikt, kan het proces enigszins afwijken. Als u bijvoorbeeld de tweestapsverificatie van Microsoft gebruikt, kunt u naar de Microsoft Account Security-pagina gaan en u aanmelden met uw Microsoft-account. Vervolgens kunt u de optie "Tweestapsverificatie" selecteren en de aanwijzingen volgen om uw account opnieuw in te stellen.

Hoe werkt verificatie?

Het verificatieproces is het controleren van een document of informatie om er zeker van te zijn dat het geldig en correct is. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, zoals het vergelijken van het document met een officiële bron, zoeken naar typefouten of vergissingen, of contact opnemen met de persoon die het document heeft gemaakt om de geldigheid ervan te bevestigen.

Door Justina Siddons

Vergelijkbare artikelen

Hoe reageer je op een Tweet? :: Wat is verificatie in twee stappen WhatsApp?
Handige links