Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Eigen Tweets Zien?

Hoe kan ik mijn eigen Tweets zien?

Open Twitter op je Android-telefoon of -tablet. Ga naar je profiel door op je profielfoto te tikken en de . te selecteren Profile. Standaard kom je terecht op je tweets-tabblad.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom kan ik sommige dingen niet zien op Twitter?

Selecteer Instellingen en privacy in het vervolgkeuzemenu. Ga naar je instellingen voor Privacy en veiligheid. Klik op het gedeelte Jouw Tweets en controleer het vakje naast Markeer media die je Tweet als materiaal dat gevoelig kan zijn. Dienovereenkomstig, wat is de betekenis van deactiveren? deactiveren - Werkwoord 1. (ov) uitschakelen, buiten werking stellen, onwerkzaam maken 2. (ov) minder reactief maken Woordherkomst afgeleid van actief met het voorvoegsel de- met het achtervoegsel -eren Synoniemen uitschakelen Antoniemen activeren Verwante begrippen deactiveerder, deactivering, uitschak...

Men kan zich ook afvragen: hoe activeer je een twitter-account?

Er zijn een paar stappen nodig om een Twitter-account te activeren. Eerst moet de gebruiker een Twitter-account aanmaken door wat basisinformatie te verstrekken, zoals een naam, e-mailadres en wachtwoord. Zodra de account is aangemaakt, moet de gebruiker zijn e-mailadres bevestigen door op een link te klikken die Twitter naar het opgegeven adres stuurt. Nadat het e-mailadres is bevestigd, kan de gebruiker inloggen op zijn Twitter-account en het beginnen te gebruiken. Hoe maak je een Twitter-account? Ga naar https://twitter.com/ en voer uw naam, e-mailadres en een wachtwoord in.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waar vind ik mijn Twitter link?

Tik op het delen-icoon en tik dan op Dit Moment Tweeten om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren. Klik op het Moment. De bijbehorende URL verschijnt in de adresbalk van je webbrowser. Hoe verwijder je een oud Twitter account? Tik op het icoon dat jij hebt en vervolgens op Instellingen en privacy. Tik op Account en tik vervolgens op Deactiveer je account. Lees de informatie over het deactiveren van je account en tik vervolgens op Deactiveren. Vul je wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en tik op Deactiveren.

Dit in overweging nemend, wat is mijn twitter account?

Account: als je bent ingelogd bij je Twitter-account, zie je informatie zoals je gebruikersnaam, e-mailadressen of telefoonnummers die aan je account zijn gekoppeld en details over het aanmaken van je account. Je kunt ook vragen hoe pin je een tweet van iemand anders? Om een tweet van iemand anders te pinnen, gaat u naar de tweet die u wilt pinnen en klikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de tweet. Klik in het drop down menu op de optie "Pin to your profile page". De tweet wordt dan bovenaan uw profielpagina vastgezet, zodat al uw volgers hem kunnen zien.

Wat moet ik tweeten?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste inhoud om te tweeten afhangt van uw publiek, uw merk en uw doelstellingen. Enkele tips over wat u moet tweeten zijn echter het delen van waardevolle en relevante informatie, de dialoog aangaan met uw volgers en spaarzaam gebruik maken van hashtags en @mentions.

Door Brathwaite

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel karakters in een tweet? :: Kun je je naam veranderen op Twitter?
Handige links