Huis > W > Waar Kan Ik Ufc Op Kijken?

Waar kan ik UFC op kijken?

UFCmoetkijken

Dat zijn:

  • SBS6.
  • SBS9.
  • Veronica.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dit in overweging nemend, welke kanaal laat ufc zien?

De Ultimate Fighting Championship, beter bekend als de UFC, heeft een nieuwe plek gevonden om haar MMA-wedstrijden uit te zenden. Vanaf 2022 zal elke Fight Night, elke hoofdtoernooi en alle andere denkbare uitzendingen te zien zijn bij de streamingdienst discovery+ en deels op haar TV-zender Eurosport. Waar UFC kijken 2021? Niet meer live bij Kijk

Jarenlang was de UFC via een gratis livestream van Talpa te zien. Op 31 december 2021 is er echter een einde gekomen aan dat contract en aan een paradijselijke periode voor Nederlandse MMA-fans. Op de livestream van Talpa was doorgaans het gehele hoofdprogramma te zien.

Hoe laat is UFC vandaag op tv?

Het antwoord op deze vraag hangt af van de regio waar u zich bevindt. In de Verenigde Staten zal UFC de hele dag op verschillende ESPN-kanalen te zien zijn. Het eerste evenement is om 15:00 EST, en het hoofdevenement is om 22:00 EST. Deze tijden kunnen echter in andere landen anders zijn. Waar kan ik UFC 268 kijken? Het UFC 268 evenement zal beschikbaar zijn voor aankoop via de UFC PPV provider, ESPN+. Het evenement zal beschikbaar zijn voor aankoop via de ESPN app op uw smart TV, telefoon of tablet, evenals via de ESPN.com website.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar UFC 272 kijken?

Vanuit Nederland is het mogelijk om de officiƫle livestream UFC te ontvangen via Eurosport. Voorheen was het ook mogelijk om de UFC gratis via Talpa te bekijken, maar helaas bieden zij sinds 2021 geen live UFC kijken meer aan. Alle opties zijn dus tegen betaling. Men kan zich ook afvragen: waar kan je ufc 271 kijken? Ben jij ook al reikhalzend uit aan het kijken naar deze UFC 271? Dan moet je bij discovery+ zijn, want daar is de Main Card volledig live en terug te kijken. Je kunt tijdens de gevechten kiezen voor Nederlands of Engels commentaar. Discovery heeft recentelijk de uitzendrechten van de UFC gekocht.

Waar kan ik UFC 267 kijken?

UFC 267 is geheel gratis te zien voor Nederlandse fans, niet via tv maar op deze pagina of via KIJK.nl (livestream). Waar kan je UFC 269 kijken? UFC 269 zal beschikbaar zijn op ESPN+, wat een streamingdienst is. Je moet je aanmelden voor een account en de pay-per-view kopen om het te kunnen bekijken.

Waar word UFC 270 uitgezonden?

UFC 270 zal worden uitgezonden op ESPN+.

Door Hewett

Vergelijkbare artikelen

Waar kijk ik UFC 270? :: Welke zender UFC Ziggo?
Handige links