Huis > W > Waar Kijk Ik Ufc 270?

Waar kijk ik UFC 270?

Kijk aankomende nacht vanaf 03:00 uur via Discovery+. Nog geen account je krijgt nu nog 50% korting. In de nacht van zaterdag 22 januari op zondag 23 januari gaat om 03:00 uur Nederlandse tijd het UFC 270 evenement van start. Ngannou verdedigd zijn UFC zwaargewicht titel tegen interim kampioen Gane.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Welke zender UFC Ziggo?

Als trouwe UFC-fan was je de afgelopen jaren gewend om de UFC te volgen op SBS6. Hier komt komt verandering in. De UFC is per 15 januari 2022 verhuisd naar het online platform van discovery+. Hoe laat is UFC 261? Het evenement (let op alleen het gedeelte wat in ons land te zien is), begint om 04:00 uur in de nacht van zaterdag op zondag 24 april uur voorprogramma van acht gevechten. Deze zijn te zien via ESPN + en UFC FightPass en starten een paar uur eerder.

Dienovereenkomstig, waar kan je ufc 264 kijken?

UFC 264 zal te zien zijn op ESPN+. Waar kan ik UFC 263 kijken? Het UFC 263-evenement zal beschikbaar zijn op ESPN+ pay-per-view in de Verenigde Staten. De hoofdkaart begint om 10 p.m. ET / 7 p.m. PT op zaterdag 12 juni. In het Verenigd Koninkrijk zal het evenement beschikbaar zijn op BT Sport Box Office. De hoofdkaart begint op zondag 13 juni om 3 uur 's nachts.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Vervolgens, waar kan ik ufc 259 kijken?

MMA-fans in Nederland kunnen UFC 259 exclusief bekijken via SBS9 op tv. Als je in Nederland woont, zijn er meer opties. Je kunt UFC 259 bekijken via KIJK.nl op internet. Het event start aankomende nacht om 04:00 uur (alleen de hoofdkaart). Hoe gratis UFC kijken? MMA Live Stream UFC kijken via een VPN

Door een VPN te gebruiken heb je gemakkelijk overal ter wereld toegang tot de Nederlandse streaming website kijk.nl. Op deze website kan je alle UFC livestreams gratis bekijken.

Wat is UFC voor sport?

Ultimate Fighting Championship (UFC) is de grootste mixed-martial-artsorganisatie ter wereld. Waar kan ik Conor kijken? Conor McGregor is een Ierse professionele mixed martial artist en bokser. Hij is de voormalige Ultimate Fighting Championship (UFC) vedergewicht en lichtgewicht kampioen. Vanaf 21 augustus 2019 is hij #14 in de UFC pond-voor-pond ranglijst en #4 in de UFC lichtgewicht ranglijst.
Er zijn een paar manieren waarop je Conor McGregor gevechten kunt bekijken. Een manier is om pay-per-view (PPV) toegang te kopen via de UFC-website of via uw kabel- of satellietprovider. Als alternatief kunt u McGregor-gevechten ook bekijken via UFC Fight Pass, de digitale abonnementsdienst van de UFC. Fight Pass biedt een gratis proefperiode van 7 dagen, waarna je kunt kiezen om je abonnement voort te zetten voor $9,99/maand of $104,99/jaar. Tot slot kun je soms vinden dat McGregor-gevechten gratis worden gestreamd op verschillende websites, hoewel de kwaliteit vaak slecht is en deze streams meestal snel worden weggehaald.

Waar kijk ik McGregor?

Als je McGregor wilt zien, heb je een paar verschillende opties. Je kunt hem op tv bekijken, op ESPN of FOX. Je kunt hem ook online bekijken, via een streamingdienst als UFC Fight Pass. Ten slotte kun je hem ook live bekijken, tijdens een UFC-evenement.

Door Kellia Houben

Vergelijkbare artikelen

Hoe gratis UFC kijken? :: Waar kan ik UFC op kijken?
Handige links