Huis > W > Waar Kun Je Ufc 270 Kijken?

Waar kun je UFC 270 kijken?

Bij de streamingdienst discovery+ kun je de UFC online kijken vanuit Nederland in 2022, zowel live als terugkijken als je het gemist hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: hoe laat begint ufc 268 nederland?

De main card van UFC 268 begint in de nacht van zaterdag op zondag om 3:00 uur Nederlandse tijd. SBS9 zendt het uit. Men kan zich ook afvragen: welke zender ufc 270? Het is UFC 270 PPV week!! - Eurosport.

Waar is UFC 264 te zien?

UFC 264 zal beschikbaar zijn op ESPN+ pay-per-view in de Verenigde Staten. In Canada zal het evenement beschikbaar zijn op UFC Fight Pass, Rogers, Shaw, Bell, Videotron en Sasktel. Dienovereenkomstig, waar kan ik ufc 263 kijken? Het UFC 263-evenement wordt gehouden op zaterdag 12 juni 2021 in de Gila River Arena in Glendale, Arizona. Het evenement zal live worden uitgezonden op pay-per-view (PPV) en ESPN+ in de Verenigde Staten.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dit in overweging nemend, hoe laat is ufc 261?

Het evenement (let op alleen het gedeelte wat in ons land te zien is), begint om 04:00 uur in de nacht van zaterdag op zondag 24 april uur voorprogramma van acht gevechten. Deze zijn te zien via ESPN + en UFC FightPass en starten een paar uur eerder. Men kan zich ook afvragen: kun je terugkijken bij discovery plus? Je kunt alle programma's en series die je gemist hebt terugkijken bij de zender Discovery door een abonnement op discovery+ te nemen.

En nog een vraag, waar ufc kijken 2022?

Je moet een Entertainment & Sport abonnement kopen om UFC te kijken. Dit kost €5,99 per maand of €59,99 per jaar. Maar als je voor 20/02/2022 beslist om een Entertainment & Sport abonnement te kopen krijg je 50% korting en betaal je €29,99. Waar kijk ik McGregor? De beste plek om McGregor te bekijken is op de officiële website van de UFC. Je kunt een pay-per-view evenement kopen of een aantal voorrondes gratis bekijken.

Waar kan ik UFC 261 kijken?

UFC 261 zal te zien zijn op ESPN+ in de Verenigde Staten.

Door Kern

Vergelijkbare artikelen

Waar kan je UFC 269 kijken? :: Hoe gratis UFC kijken?
Handige links