Huis > W > Waar Kan Je Ufc 269 Kijken?

Waar kan je UFC 269 kijken?

Charles Oliveira zal zijn lichtgewicht titel voor het eerst op het spel zetten tegen Dustin Poirier. Het gevecht voert aankomende nacht het programma aan bij UFC 269 in Las Vegas. Om live en gratis mee te kijken schakel je vannacht in bij SBS 9 en KIJK.nl om 04:00 uur.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar kan ik UFC 270 kijken?

Alle gevechten van de Ultimate Fighting Championship online kijken in 2022 bij discovery+ Vanaf 15 januari 2022 zijn alle Fight Nights en hoofdtoernooien bij de streamingdienst discovery+ te zien. Er werd dan ook direct afgetrapt door UFC Fight Night: Kattar vs. Waar kan ik UFC 267 kijken? UFC 267 is geheel gratis te zien voor Nederlandse fans, niet via tv maar op deze pagina of via KIJK.nl (livestream).

Waar kan ik UFC 263 kijken?

UFC 263 zal in de Verenigde Staten te bekijken zijn op ESPN+. Het evenement wordt gehouden op zaterdag 12 juni. Wat dit betreft, waar wordt ufc 264 uitgezonden? De ufc 264 wordt uitgezonden op ESPN+.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Kun je terugkijken bij Discovery Plus?

Je kunt alle programma's en series die je gemist hebt terugkijken bij de zender Discovery door een abonnement op discovery+ te nemen. Trouwens, hoe laat vecht dustin poirier? Als deze partijen 'volgens planning' verlopen, dan begint het gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier rond 06:00 uur. Het kan natuurlijk zijn dat de potjes eerder klaar zijn, dan schuift de aanvangstijd van het gevecht tussen de twee titanen logischerwijs ook naar voren.

Dus, waar kijk ik mcgregor?

Dustin Poirier en Conor McGregor zullen als laatsten de ring betreden. UFC 264 is in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 juli vanaf 04.00 uur live te zien op KIJK.nl, SBS9 en de livestream via Gids.tv. Je kunt ook vragen is discovery plus de moeite waard? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de waarde van Discovery+ varieert naargelang de interesses en behoeften van de individuele gebruiker. Enkele belangrijke factoren die Discovery+ voor sommige gebruikers de abonnementsprijs waard kunnen maken, zijn echter de grote bibliotheek met inhoud (waaronder exclusieve inhoud die niet beschikbaar is op andere streamingplatforms), de verscheidenheid aan inhoudsgenres en de reclamevrije kijkervaring.

Trouwens, kun je discovery plus streamen?

Ja, discovery plus kan worden gestreamd op apparaten die de discovery plus app ondersteunen. Om discovery plus te streamen heeft u een sterke internetverbinding nodig.

Door Estas Baierl

Vergelijkbare artikelen

Wat is een UHD film? :: Waar kun je UFC 270 kijken?
Handige links