Huis > H > Hoe Maak Je Van Een Word Document Een Jpg?

Hoe maak je van een Word document een jpg?

Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding die u als een apart afbeeldingsbestand wilt opslaan en klik op Opslaan als afbeelding. Selecteer in de lijst Opslaan als de gewenste bestandsindeling. Typ in het vak bestandsnaam een nieuwe naam voor de afbeelding of accepteer de voorgestelde bestandsnaam.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een jpg bestand?

Paint kan deze bestanden openen en omzetten: JPG, GIF, PNG, BMP, ICO en TIF.

  1. Open de foto met Bestand - Openen.
  2. Kies Bestand - Opslaan als.
  3. Kies bij Opslaan als type het nieuwe bestandstype.
  4. Opslaan.
Wat dit betreft, hoe maak je van een pdf een jpg? PDF converteren naar JPG met Acrobat
  1. Open het PDF-bestand in Acrobat.
  2. Klik op het gereedschap PDF exporteren in het rechterdeelvenster.
  3. Kies Afbeelding als de indeling voor exporteren en kies daarna JPEG.
  4. Klik op Exporteren.
  5. Selecteer de locatie waar u het bestand wilt opslaan en klik op Opslaan.

Hoe moet je iets opslaan als png?

Om een afbeelding als PNG-bestand op te slaan, hebt u een grafische editor nodig, zoals Adobe Photoshop, GIMP of Paint.NET. Nadat u de afbeelding in de editor hebt geopend, gaat u naar Bestand > Opslaan als. In het dialoogvenster Opslaan als selecteert u PNG in het keuzemenu naast het veld Bestandsnaam. U kunt hier ook de bestandsnaam en -locatie instellen. Zodra u het PNG-formaat hebt geselecteerd en de bestandsnaam hebt ingesteld, klikt u op Opslaan. Wat dit betreft, wat is het verschil tussen jpg en jpeg? Er is geen verschil tussen de twee bestandsformaten. Het zijn allebei afbeeldingsbestanden die lossy compression gebruiken om de bestandsgrootte te verminderen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Hoe moet je een bestand converteren?

Open het gewenste videobestand, klik vervolgens op 'media' linksboven in het scherm en kies dan voor 'converteren/opslaan'. Je kunt nu een bestand vanaf je harde schijf uploaden en converteren. Wat is een JPG bestand? Jpg (of soms ook jpeg) staat voor 'Joint Photographic Experts Group'. Dit formaat is uitermate geschikt voor fotografisch materiaal met veel kleuren. Het gebruikt een complex wiskundig algoritme om compressie toe te passen.

Mensen vragen ook: hoe kan ik een word-document downloaden?

Download een kopie van een Word-document op mijn computer

  1. Ga naar Bestand > Opslaan als.
  2. Selecteer een kopie downloaden.
  3. Selecteer de locatie waar u het bestand wilt opslaan en selecteer vervolgens Opslaan.
Kan Word-document niet opslaan als PDF? Het korte antwoord is dat u een PDF printerdriver op uw computer geïnstalleerd moet hebben om een Word document als PDF op te slaan.
Het langere antwoord is dat om een Word-document als PDF op te slaan, u een PDF-printerdriver op uw computer moet hebben geïnstalleerd. PDF printerdrivers zijn gratis verkrijgbaar bij een aantal bronnen, waaronder Adobe, Microsoft en verschillende printerfabrikanten. Zodra u een PDF-printerdriver hebt geïnstalleerd, kunt u deze gebruiken om elk document vanuit elke toepassing af te drukken als PDF-bestand.

Dienovereenkomstig, hoe kan je een pdf-bestand bewerken?

Er zijn een paar manieren om een PDF-bestand te bewerken:
1. Gebruik een PDF-editor zoals Adobe Acrobat, Nitro Pro of Foxit PhantomPDF. Met deze programma's kunt u een PDF-bestand openen en wijzigingen aanbrengen in de tekst, afbeeldingen en andere elementen in het document.
2. Exporteer de PDF naar een andere indeling, zoals Microsoft Word of Excel, en breng de wijzigingen in dat programma aan. Vervolgens kunt u het document weer als PDF opslaan.
3. Gebruik een gratis online PDF-editor zoals PDFescape of SmallPDF. Met deze tools kunt u rechtstreeks in uw webbrowser wijzigingen in een PDF-bestand aanbrengen.
4. Druk de PDF af en breng er vervolgens wijzigingen in aan met een pen of potlood. Vervolgens kunt u het document scannen en opslaan als een nieuwe PDF.

Door Cattier Minnaert

Vergelijkbare artikelen

Hoe sla je een YouTube filmpje op iPhone? :: Hoe pdf omzetten in Excel?
Handige links