Huis > H > Hoe Sla Je Een Youtube Filmpje Op Iphone?

Hoe sla je een YouTube filmpje op iPhone?

Open de YouTube-app op je iPhone of iPad. Zoek je favoriete video en open hem. Net onder de titel van de video staat een knoppenbalk. Veeg deze naar links en tik op 'Downloaden'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Is het downloaden van een YouTube video legaal?

Nagenoeg alle populaire films, series en muziek vallen onder het auteursrecht. Maar ook een amateurfilmpje op YouTube mag u officieel niet voor eigen gebruik opslaan. Het auteursrecht ligt namelijk bij YouTube en de oorspronkelijke maker. U dient daarom eerst toestemming te vragen. Wat is de beste gratis YouTube Downloader? De beste gratis YouTube-downloader is verreweg 4K Video Downloader. Dit gratis programma brengt het schaamrood op de wangen van veel betalende versies omdat het geen advertenties heeft, de optie geeft om video's op te slaan in het formaat van jouw keuze en geen watermerk plaatst op jouw gedownloade clips.

Wat dit betreft, hoe kan ik gratis muziek downloaden van youtube?

Er zijn meerdere manieren om gratis muziek van youtube te downloaden. Een populaire methode is het gebruik van een youtube naar mp3 converter. Met dit type converter kunt u een youtube-link invoeren en vervolgens een mp3-bestand uitvoeren. Er zijn veel converter websites en programma's beschikbaar, dus je kunt degene kiezen die het beste bij je behoeften past. Een andere manier om gratis muziek van youtube te downloaden is het gebruik van een video downloader. Met dit soort programma's kun je de hele video van youtube downloaden en vervolgens de audiotrack eruit halen om een mp3-bestand te maken. Dit is vaak de beste optie als u een muziekvideo wilt downloaden, omdat u de video dan ook offline kunt bekijken. Kun je een livestream opslaan? Ja, u kunt een livestream opslaan. U kunt dit doen door de live stream op te nemen of door een screenshot te maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

En nog een vraag, kan ik een livestream opslaan?

Dit artikel leert je hoe je live streamende video's kunt opnemen met OBS Studio, en hoe je videostreams die niet live zijn kunt downloaden en opslaan met diensten zoals KeepVid.com en Savefrom.net. Onthoud wel dat je auteursrechten kunt schenden door video's te downloaden waar je geen toestemming voor hebt. Men kan zich ook afvragen: hoe kan je video's opslaan van instagram? Instagram-video opslaan op je Android telefoon

  1. Open de browser en ga naar DownloadGram.
  2. Plak de link van de video die je wilt downloaden in het venster.
  3. Klik op 'Download' en dan nog eens op 'Download video' om het te bevestigen.
  4. De video wordt nu gedownload op je telefoon.

Mensen vragen ook: waar kan ik het beste films downloaden?

Beste Torrent sites

  • The Pirate Bay – Beste overall torrent site.
  • RARBG – Goede torrent site met een actieve community.
  • 1337X – Populaire torrent site voor legale films, tv-series en muziek.
  • Torrentz2 – Beste torrent site voor oldschool muziek torrents.
  • YTS – Aanrader voor HD-films.
  • EZTV – Torrent site die focust op tv-shows.
Dus, kun je films downloaden van netflix op je laptop? Netflix kan op een laptop worden gedownload via de Microsoft Store, de Netflix-website of de Google Play Store.

Vervolgens, wat is een mp4 video?

Een MP4-video is een videobestand dat gebruik maakt van de MP4-bestandsindeling. MP4 is een digitaal multimediacontainerformaat dat wordt gebruikt om video- en audiogegevens op te slaan. MP4 is een populair formaat voor de opslag van video- en audiogegevens op computers en mobiele apparaten.

Door Manara

Vergelijkbare artikelen

Hoe veilig is Vandebron? :: Hoe maak je van een Word document een jpg?
Handige links