Huis > K > Kan Niet Inloggen App Store Apple?

Kan niet inloggen App Store Apple?

Er kunnen nog meer oorzaken zijn waardoor er geen verbinding met de App Store mogelijk is. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je niet bent ingelogd met een geldig Apple ID. Hiervoor kun je het beste naar de Instellingen-app gaan en opnieuw inloggen. Eerst uitloggen en vervolgens weer inloggen kan ook helpen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat betekent Er heeft zich een fout voorgedaan bij de verbinding met de Apple ID server?

De algemene oplossing is het opruimen van cache in uw apps. Bovendien kunt u stoppen met stoppen of apps opnieuw installeren om de Apple ID-serverfout te voorkomen. Open de app "Instellingen" op de iPhone. Scrol omlaag om op "Apps" te klikken en druk vervolgens op de app-naam. Waarom kan ik mijn Apple ID niet wijzigen? Uw Apple ID wijzigen

  1. Ga naar appleid.apple.com en log in.
  2. Kies Apple ID onder 'Log in en beveiliging'.
  3. Geef het e-mailadres op dat u als Apple ID wilt gebruiken.
  4. Kies 'Wijzig Apple ID'.
  5. Als u uw Apple ID hebt gewijzigd in een e-mailadres van een derde partij, krijgt u een e-mail met een verificatiecode.

Waarom kan ik sommige apps niet vinden?

Als u een app niet kunt vinden in de app store, is de app waarschijnlijk niet compatibel met uw apparaat of niet beschikbaar in uw land. Hoe inloggen in App Store? Aangenomen dat u de Apple App Store bedoelt:
Om in te loggen in de App Store heeft u een Apple ID nodig. Als u geen Apple ID heeft, kunt u er gratis een aanmaken.
Zodra u een Apple ID hebt, logt u in bij de App Store door de app te openen en rechtsboven op de knop Account te tikken. Hier tikt u op Aanmelden en voert u uw Apple ID en wachtwoord in.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe kan ik de App Store downloaden?

Je kunt apps, games en digitale content voor je apparaat downloaden via de Google Play Store-app. De Play Store-app is vooraf geïnstalleerd op Android-apparaten die Google Play ondersteunen en kan worden gedownload op bepaalde Chromebooks. Waarom vraagt iPad steeds om Apple ID? U hebt onlangs uw Apple ID-gegevens gewijzigd, zoals e-mail, telefoonnummer, beveiligingsvragen, adres, enz. Er is een probleem met uw iCloud-instellingen. iMessage of FaceTime heeft activeringsproblemen. Er zijn lang wachtende app-downloads in uw App Store-of iTunes-downloadsectie op macOS Mojave en eerder.

Kan identiteit niet verifieren Apple ID?

Als u geen vertrouwd apparaat bij de hand hebt, kunt u een verificatiecode ontvangen via een sms-bericht of oproep naar uw vertrouwde telefoonnummer.

  • Klik in het inlogscherm op 'Geen verificatiecode ontvangen?'
  • Kies voor de optie om de code te laten versturen naar uw vertrouwde telefoonnummer.
Trouwens, is er een storing bij apple? Er is geen storing bekend bij Apple.

Daarvan, kan ik twee apple id's hebben?

Ja, u kunt twee Apple ID's hebben, maar u moet bij de ene uitloggen voordat u bij de andere kunt inloggen.

Door Dagna

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn Apple ID opnieuw instellen? :: Hoe maak ik verbinding met mijn smart tv?
Handige links