Huis > H > Hoe Verander Je Extensie Van Een Bestand?

Hoe verander je extensie van een bestand?



Nu zijn de extensies van bestanden zichtbaar en kun je deze wijzigen:

  1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat je wilt wijzigen.
  2. Kies voor Naam wijzigen.
  3. Verander de extensie achter de punt naar wat je wil.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat dit betreft, hoe kan ik verborgen bestanden zichtbaar maken windows 10?

Selecteer Weergave> Weergeven > Verborgen items.

  1. Open Verkenner vanaf de taakbalk.
  2. Selecteer Weergave> Opties > Map wijzigen en zoekopties.
  3. Selecteer het tabblad Weergave en selecteer vervolgens in Geavanceerde instellingenVerborgen bestanden, mappen en stations weergeven en selecteer OK.
Waar vind je Chrome extensies? Een app of extensie toevoegen

Open de Chrome Web Store. Klik op Apps of Extensies in de linkerkolom. Browse of zoek naar het item dat u wilt toevoegen. Wanneer u een app of extensie vindt die u wilt toevoegen, klikt u op Toevoegen aan Chrome.

Hoe maak je een mapje in je mail?

Om een map in uw e-mail te maken, moet u eerst inloggen op uw account. Zodra u bent ingelogd, moet u het tabblad "Instellingen" vinden, dat zich meestal in de rechterbovenhoek van de pagina bevindt. Zodra u het tabblad "Instellingen" hebt gevonden, klikt u erop en selecteert u de optie "Mappen". Zo komt u op de pagina waar u uw mappen kunt beheren. Om een nieuwe map aan te maken, klikt u op de knop "Nieuwe map" en voert u een naam in voor uw map. Zodra u uw map hebt aangemaakt, kunt u uw e-mails erin verplaatsen door de e-mails die u wilt verplaatsen te selecteren en vervolgens op de knop "Verplaatsen naar" te klikken. Men kan zich ook afvragen: waar vind ik openbare mappen in outlook? In Outlook staan openbare mappen meestal onder de kop "Openbare mappen" in de linkerzijbalk. Als u dit kopje niet ziet, moet u misschien klikken op de optie "Faxen weergeven" of "Alles weergeven" onder aan de zijbalk.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Dienovereenkomstig, waar staan de mappen van outlook?

Outlook-gegevensbestanden (. pst) die in Outlook 2010 zijn gemaakt, worden op uw computer opgeslagen in de map Documenten\Outlook-bestanden. Als u Windows XP gebruikt, worden deze bestanden gemaakt in de map Mijn documenten\Outlook-bestanden. Is Windows 10 een besturingssysteem? De bekendste versie van Windows is ongetwijfeld Windows 10 Home. Dit besturingssysteem is geïnstalleerd op de meeste laptops en is geschikt voor thuisgebruik. Je vindt in deze versie het bekende startmenu en je installeert er zo'n beetje alle software op die je maar wil.

Mensen vragen ook: welke windows versie heb ik 32 of 64?

Klik op Start, typ systeem in het zoekvak en klik in de lijst Programma's op Systeeminformatie. Wanneer Systeemoverzicht is geselecteerd in het navigatiedeelvenster, wordt het besturingssysteem als volgt weergegeven: Voor een 64-bits besturingssysteem: Op x64 gebaseerde pc wordt weergegeven als Systeemtype onder Item. Dienovereenkomstig, heb ik een legale windows versie? Om deze vraag te beantwoorden hebben we meer informatie nodig over uw specifieke situatie. Over het algemeen geldt dat als u een geldige licentie voor een Windows-besturingssysteem hebt, u een legale Windows-versie hebt. Er kunnen echter omstandigheden zijn waarin uw specifieke licentie niet geldig is, in welk geval u geen legale Windows-versie heeft. Als u niet zeker bent over de status van uw licentie, moet u rechtstreeks contact opnemen met Microsoft voor meer informatie.

Wat is de beste gratis pc Cleaner?

Er zijn veel gratis pc-opruimers, maar de beste hangt af van uw behoeften. Als u gewoon iets zoekt om uw systeem op te schonen en wat ruimte vrij te maken, is CCleaner een goede optie. Als u iets zoekt om de prestaties van uw systeem te verbeteren, is Advanced SystemCare Free een goede keuze. Als u iets zoekt om uw privacy te beschermen, is Secure Eraser een goede optie.

Door Ras Rollerson

Vergelijkbare artikelen

Hoe PC configureren? :: Hoe verwijder je verborgen bestanden?
Handige links