Huis > H > Hoe Verifieer Ik Een App Op Iphone?

Hoe verifieer ik een app op iPhone?

Om de app te kunnen gebruiken moet u verbinding maken met het internet en op de knop 'Controleer app' tikken. Nadat u een app de eerste keer hebt gecontroleerd, moet het certificaat van de app-ontwikkelaar regelmatig opnieuw worden gecontroleerd op uw iPhone, iPad, of iPod touch om het vertrouwen te behouden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Bovendien, hoe kan je een app verifiëren?

Een wachtwoord of verificatie vereisen voor aankopen

  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Instellingen Verificatie. Verificatie vereisen voor aankopen.
  4. Kies een instelling.
  5. Volg de instructies op het scherm.
Dus, hoe verifieer ik een betaalmethode? Zo zoekt u uw verificatiecode op:
  1. Log in op uw bankrekening.
  2. Zoek de afschrijving die overeenkomt met het bedrag in Google Pay.
  3. Open de Google Pay-app. op uw Android-apparaat.
  4. Tik onderaan op Betaling.
  5. Tik onder de betaalmethode op Verifiëren.
  6. Kies het bedrag en tik op Verifiëren.

Mensen vragen ook: hoe autoriseer ik mijn iphone op een ander apparaat?

Aangenomen dat u een gedetailleerd antwoord wilt over hoe u uw iPhone kunt autoriseren op een ander apparaat:
1. Open op je iPhone Instellingen en tik op je naam bovenaan het scherm.
2. Tik op Gezinsdeling en tik vervolgens weer op je naam.
3. 3. Tik op het apparaat dat u wilt verwijderen.
4. Tik op [apparaat verwijderen]. Als je het apparaat niet kunt verwijderen, vraag je het familielid dat eigenaar is van het apparaat om het te verwijderen.
5. Om te voorkomen dat andere apparaten uw inhoud gebruiken, schakelt u Automatische downloads uit. Waar vind ik Apparaatbeheer op Iphone? Om Apparaatbeheer op uw iPhone te vinden, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Apparaatbeheer.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Kan mijn werkgever meekijken op Iphone?

Eigenlijk kan de baas hetzelfde op uw Apple-apparaat als wat op uw werklaptop ook al kon. Het internetverkeer is eenvoudig te filteren op uw werkplek en email loopt via bedrijfsservers die in de gaten gehouden kunnen worden. Trouwens, hoe werkt ouderlijk toezicht? Ouderlijk toezicht op Android

  • Ga naar de 'Instellingen'-app op je smartphone en klik op 'Digitaal welzijn en ouderlijk toezicht'.
  • Klik op 'Ouderlijk toezicht instellen'.
  • Vervolgens kun je contentbeperkingen instellen. Ook kun je de schermtijd in de gaten houden en indien nodig limieten instellen.

Hoe zet je in app aankopen aan?

Android verschilt van iOS doordat er geen optie is om in-app-aankopen gewoon uit te schakelen. Maar wat u wel kunt doen, is authenticatie vereisen voor elke afzonderlijke aankoop via Google Play op een bepaald apparaat. Hoe verifieer ik een betaalmethode Apple? Er zijn een paar manieren om een betaalmethode bij Apple te verifiëren. De eerste is om de Apple Pay Cash-kaart in de Wallet-app te gebruiken. Hiermee wordt de betaalmethode geverifieerd en kunt u deze gebruiken voor transacties. De tweede manier is om een krediet- of debetkaart te gebruiken met Apple Pay. Hiermee wordt de betaalmethode ook geverifieerd en kunt u deze gebruiken voor transacties. De derde manier is het gebruik van een bankrekening met Apple Pay. Hiermee wordt de betaalmethode geverifieerd en kunt u deze gebruiken voor transacties.

Waarom wordt mijn betaalmethode afgewezen?

Er zijn een paar redenen waarom uw betaalmethode kan worden geweigerd. Als u een krediet- of debetkaart gebruikt, is de kaart misschien verlopen of heeft u uw kredietlimiet bereikt. Als u een bankrekening gebruikt, staat er misschien niet genoeg geld op de rekening om de transactie te dekken.
Als u zeker weet dat uw betaalmethode geldig is en er geen problemen zijn met uw rekening, kan het probleem liggen bij de handelaar die u probeert te betalen. Misschien hebben ze hun bankgegevens verkeerd ingevoerd, of is hun rekening zo ingesteld dat ze alleen betalingen van specifieke soorten kaarten accepteren. Als u contact opneemt met de handelaar, kan deze u vertellen waarom uw betaling is geweigerd.

Door Georgiana

Vergelijkbare artikelen

Hoe verifieer ik mijn Apple Pay? :: Wat betekent verificatie mislukt?
Handige links