Huis > H > Hoe Verifieer Ik Mijn Apple Pay?

Hoe verifieer ik mijn Apple Pay?

Een kaart voor Apple Pay toevoegen op een iPhone

  1. Tik in de Wallet-app op de knop 'Voeg toe' .
  2. Tik op 'Betaalkaart' of 'Creditcard'.
  3. Tik op 'Ga door'.
  4. Volg de stappen op het scherm om een nieuwe kaart toe te voegen.
  5. Verifieer uw gegevens bij uw bank of kaartverstrekker.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat dit betreft, waar kan ik de verificatiecode vinden?

Er kan een zescijferige code worden gestuurd naar een nummer dat je eerder hebt opgegeven. Codes kunnen in een sms of via een telefoontje worden gestuurd, afhankelijk van de instelling die je hebt gekozen. Geef de code op in het inlogscherm om te bevestigen dat jij het bent. Daarvan, waar moet je apple id verificatiecode invoeren? Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'Wachtwoord en beveiliging'. Tik op 'Zet twee-factor-authenticatie aan'. Tik op 'Ga door'. Voer het telefoonnummer in waarop u verificatiecodes wilt ontvangen wanneer u inlogt.

Kan verificatiecode niet ontvangen?

Er zijn een paar redenen waarom u misschien geen verificatiecode ontvangt:
1. Controleer of u een werkende internetverbinding hebt.
2. Controleer of u nog updates voor uw besturingssysteem of apps hebt.
3. Probeer uw apparaat opnieuw op te starten.
4. Bevestig dat u het juiste telefoonnummer of e-mailadres gebruikt.
5. Als u een vaste lijn gebruikt, controleert u of u het juiste netnummer hebt ingevoerd.
6. Controleer uw spam- of junkmap om te zien of de verificatiecode daarheen is gestuurd.
7. Als je nog steeds geen verificatiecode ontvangt, neem dan contact op met de klantenservice van de dienst of app waarvoor je je probeert aan te melden. Wat is Apparaatrekeningnummer? Het apparaataccountnummer is een uniek nummer dat aan een mobiel apparaat wordt toegekend wanneer het op een draadloos netwerk wordt geactiveerd. Dit nummer wordt door de provider gebruikt om het apparaat op hun netwerk te identificeren en wordt ook door toepassingen van derden gebruikt om het apparaat te identificeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat is verificatiecode ING?

Een verificatiecode ontvang je wanneer je een nieuwe pas probeert toe te voegen aan je Wallet. Deze code ontvang je op het telefoonnummer dat bij ING bekend is. Is je Google verificatiecode? U heeft zich aangemeld voor verificatie in twee stappen

Als u verificatie in twee stappen gebruikt, heeft u ervoor gekozen een verificatiecode per sms te ontvangen wanneer u inlogt. Deze code vormt een extra beveiligingslaag voor uw account. Meer informatie over verificatie in twee stappen.

Trouwens, hoe stel ik verificatie in twee stappen opnieuw in?

Ga naar Beveiligingsinstellingen enmeld u aan met uw Microsoft-account. Kies onder de sectie Verificatie in twee stappen de optie Verificatie in twee stappen instellen om deze in te schakelen of kies Verificatie in twee stappen uitschakelen om deze uit te schakelen. Waar vind ik de codegenerator van Facebook? De Facebook Code Generator is een hulpmiddel dat unieke codes voor eenmalig gebruik maakt waarmee u kunt inloggen op uw Facebook-account. Dit is een handig hulpmiddel als u uw telefoon kwijt bent of als u wilt inloggen op uw account vanaf een nieuw apparaat. Om de Code Generator te vinden, ga je naar je Instellingen menu en selecteer je Beveiliging. Onder de sectie Two-Factor Authenticatie zie je een optie voor Code Generator.

En nog een vraag, waar google verificatiecode invoeren?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de locatie van het invoerveld voor de Google-verificatiecode verschilt afhankelijk van de specifieke website of applicatie die u gebruikt. Een goede vuistregel is echter om op de pagina waar u wordt gevraagd uw Google-accountgegevens in te voeren, te zoeken naar een veld met het label "Verificatiecode" of iets dergelijks. Als u een dergelijk veld niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de klantenservice van de website of app.

Door Marshal

Vergelijkbare artikelen

Waarom krijg ik een Apple ID verificatiecode? :: Hoe verifieer ik een app op iPhone?
Handige links