Huis > H > Hoe Groot Is De Scherm Van Iphone 11?

Hoe groot is de scherm van iPhone 11?

Beide iPhones hebben een schermformaat van 6.1 inch. Daar houden de overeenkomsten meteen op. De iPhone 11 heeft een Liquid Retina IPS LCD-scherm met een resolutie van 1792 x 828 pixels.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Heeft de iPhone 11 een OLED scherm?

De iPhones met OLED-scherm hebben een verhoogde schermresolutie met de naam Super Retina (XDR). Er zit dus geen OLED-scherm in de iPhone SE 2020/2022, iPhone XR en iPhone 11. Apple heeft in de twee laatstgenoemde modellen wel een betere kwaliteit LCD-scherm gebruikt, genaamd Liquid Retina. Je kunt ook vragen hoe groot is de iphone 13 pro max? Met 160,8 bij 78,1 millimeter is de iPhone 13 Pro Max een flinke slag groter. Ook is hij met een gewicht van 240 gram zwaarder dan de 204 gram wegende iPhone 13 Pro. De telefoons zijn met 7,65 millimeter even dun.

Hoe groot is de 12 Pro Max?

De afmetingen van de 12 Pro Max zijn 6,23 inch (158,0 mm) bij 3,07 inch (78,1 mm) bij 0,29 inch (7,4 mm). De 12 Pro Max weegt 193 gram. Trouwens, hoe lang gaat de iphone 11 nog mee? De iPhone 11 gaat bij normaal gebruik ongeveer twee jaar mee. Als u uw telefoon echter intensief gebruikt, moet u de batterij mogelijk na een jaar of zo vervangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Daarvan, wat is de levensduur van een iphone?

Apple belooft dat een iPhone-accu na 500 laadcycli nog ongeveer 80% van de oorspronkelijke capaciteit heeft. Omdat je niet elke dag de iPhone-batterij volledig zult laten leeglopen en weer opladen, zul je na ongeveer twee jaar intensief gebruik de eerste slijtage gaan merken. En nog een vraag, welke iphone wordt niet meer geupdate? Met de release van iOS 15 is gebleken dat dit in sommige gevallen wat langer is. Wanneer er in september 2022 weer een nieuw besturingssyteem voor de iPhone uitkomt, zal deze waarschijnlijk niet meer te downloaden zijn op de iPhone 6s en 6s Plus.

Vervolgens, waar iphone 11 pro max kopen?

iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max: prijs en kopen

▶️ Bestellen kan via onze Apple-pagina. We leveren je nieuwe iPhone bij je thuis of op kantoor.
Welke iPhone maakt de beste foto's? De iPhone die de beste foto's maakt is de iPhone 11 Pro. Hij heeft drie camerasensoren (breed, ultrabreed en telefoto) en kan foto's maken met maximaal 2x optische zoom. Hij heeft ook een nachtmodus om betere foto's te maken in situaties met weinig licht.

Daarvan, hoe duur is de iphone 12 pro max?

De iPhone 12 Pro Max is de duurste iPhone die Apple aanbiedt, vanaf 1.099 dollar.

Door Vories

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter iPhone 11 Pro of iPhone 12? :: Welk jaar kwam iPhone XR uit?
Handige links