Huis > W > Wat Is Beter Iphone 11 Pro Of Iphone 12?

Wat is beter iPhone 11 Pro of iPhone 12?

Processor: De A14-chip in de iPhone 12 is sneller en beter dan de A13-chip in de iPhone 11. De iPhone 12 gaat daardoor ook wat langer mee. Bij normaal gebruik zal je het verschil in prestaties niet per se heel erg merken. Camera: De iPhone 12 heeft een betere camera.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is beter flac of WAV?

Het originele wav-bestand heeft dezelfde output als het flac-bestand. Je kunt kiezen hoe vaak je wilt decoderen. Het resultaat is hetzelfde.

Bovendien, welke camera is beter iphone 12 of iphone 11 pro?

De iPhone 12 heeft een paar kleine voordelen qua camera's. Zo heeft hij een groter diafragma van f/1.6 ten opzichte f/1.8 bij de iPhone 11. Dit betekent dat je in het donker mooiere foto's maakt. Mensen vragen ook: is 11 pro even groot als 12 pro? Bij de Pro-iPhones zijn de verschillen kleiner, omdat ze nog steeds een oled-display hebben. Wel is de 12 Pro groter dan zijn voorganger. Hij is namelijk van 5,8 naar 6,1 inch gegroeid. Extra fijn is dat de behuizing ongeveer even groot is gebleven.

Men kan zich ook afvragen: is de iphone 12 kleiner dan de iphone 11?

De iPhone 12 is kleiner dan de iPhone 11 in de hoogte, breedte en diepte. Welke iPhone kiezen 11 of 12? Bij de beslissing welke iPhone 11 of 12 je moet kiezen, is het belangrijk om je behoeften en budget in overweging te nemen. De iPhone 11 en 12 hebben allebei geweldige functies, maar de 12 is het nieuwste model en heeft iets meer geavanceerde functies. Als je de nieuwste en meest geavanceerde telefoon nodig hebt, is de 12 de juiste keuze. Als je echter een budget hebt, is de 11 misschien een betere optie voor jou.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Welke iPhone maakt de beste foto's?

Op de vraag "Welke iPhone heeft de beste camera?" is de iPhone 12 Pro Max het antwoord. Dit toestel is voorzien van een geavanceerd triple camerasysteem (groothoek, ultragroothoek en telelens) met 5 keer optische zoom. Zo maak jij foto's en 4K-video's van de hoogste kwaliteit. Wat is het verschil tussen de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro? Uiterlijk verschil iPhone 11 en iPhone 11 Pro

Zo is de iPhone 11 iets groter en heeft het toestel een aluminium behuizing in zes vrolijke kleuren. De iPhone 11 Pro heeft premium kleuren en heeft duurdere en stevigere randen van roestvrijstaal. Ook valt bij de iPhone 11 Pro de extra camera aan de achterkant meteen op.

Hoeveel megapixel heeft een iPhone 11 Pro?

De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max hebben precies dezelfde camera's. Aan de achterkant zitten drie 12-megapixelcamera's: een hoofdcamera, eentje met ultragroothoeklens en een met telelens. Is de iPhone 11 een goede telefoon? De iPhone 11 is een goede telefoon omdat hij veel functies heeft waar gebruikers baat bij hebben. Het heeft een groot scherm, een goede camera en een snelle processor. Hij is ook licht van gewicht en heeft een lange batterijduur.

En nog een vraag, hoe groot is de 12 pro?

De 12 Pro is 6,1 inch hoog, 3 inch breed en 0,29 inch dik. Hij weegt 6,67 ons.

Door Shelly Roundabush

Vergelijkbare artikelen

Hoe groot is de iPhone 11? :: Hoe groot is de scherm van iPhone 11?
Handige links