Huis > H > Hoe Lang Gaat De Iphone Xs Mee?

Hoe lang gaat de iPhone XS mee?

iPhone XiPhone Xs Max
Gesprekstijd (draadloos)Tot 21 uurTot 25 uur
InternetgebruikTot 12 uurTot 13 uur
Video afspelen (draadloos)Tot 13 uurTot 15 uur
Audio afspelen (draadloos)Tot 60 uurTot 65 uur

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, is iphone xs een goede telefoon?

Conclusie: een zeer goede telefoon

De batterijduur is nog steeds niet indrukwekkend en de meegeleverde oplader is nogal karig, net als de standaardhoeveelheid opslagruimte. We verwachten niet dat het de beste smartphone uit onze test wordt, maar ondanks dat is de iPhone XS een heel goede telefoon.
Mensen vragen ook: wat is de opvolger van de iphone xs? Apple iPhone 11 Pro is de opvolger van iPhone Xs. Naast de nieuwe groene kleur met matte afwerking, lijkt dit toestel sprekend op zijn voorganger. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Denk aan de driedubbele camera, een nieuwe processor, langere batterijduur én een nieuw Super Retina XDR display.

Wat is het verschil tussen de iPhone XS en de XS Max?

De iPhone XS is de kleinste van de twee toestellen, met een 5,8-inch OLED-display. De XS Max heeft een 6,5-inch OLED-display. Beide toestellen hebben een resolutie van 2436 x 1125, maar de XS Max heeft een hogere pixeldichtheid vanwege het grotere schermformaat. De XS Max heeft ook een grotere batterij dan de XS. Wat is de levensduur van een iPhone? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, zoals hoe vaak de telefoon wordt gebruikt, hoe goed hij wordt onderhouden en wat voor type gebruiker u bent. Over het algemeen kunnen de meeste mensen echter verwachten dat hun iPhone minstens een paar jaar meegaat voordat hij moet worden vervangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoelang gaat gemiddelde iPhone mee?

Apple zegt dat de gemiddelde levensduur van een iPhone maximaal drie jaar is, maar veel mensen zien de prestaties na ongeveer twee jaar afnemen, maar sommige mensen houden hun iPhones tot vijf jaar voordat ze besluiten een upgrade uit te voeren en een nieuw apparaat te kopen. , misschien vanwege het geld dat ze Hoe duur is een iPhone XS? iPhone XS los prijzen:

iPhone XS 64GB – 1159 euro. iPhone XS 256GB – 1329 euro. iPhone XS 512GB – 1559 euro.

Bovendien, wat is een goede apple iphone?

iPhone 12 Pro (Max) en iPhone 12 (mini)

Apple iPhone 12 Pro is in alles simpelweg de beste. Zo heeft hij de snelle A14 Bionic Chip. Daarmee scrol, swipe en navigeer je vloeiender dan ooit. Met de LiDAR scanner ben je helemaal klaar voor alle AR games en toepassingen van de toekomst.
Waar kun je het beste een refurbished iPhone kopen? Er zijn een paar verschillende plaatsen waar je een refurbished iPhone kunt kopen, maar de beste plaats om er een te kopen is bij een gerenommeerde elektronicawinkel. Zorg ervoor dat u het retourbeleid van de winkel controleert voordat u koopt, zodat u de telefoon kunt terugsturen als deze defect blijkt te zijn.

Mensen vragen ook: is de iphone xr net zo groot als de xs?

De iPhone XR is 6,1 inch, terwijl de iPhone XS 5,8 inch is. De XR is groter, maar niet veel groter.

Door Eliott Eschief

Vergelijkbare artikelen

Is de iPhone 11 groter dan de XS? :: Wat is de opvolger van de iPhone XR?
Handige links