Huis > I > Is De Iphone 11 Groter Dan De Xs?

Is de iPhone 11 groter dan de XS?

De iPhone XS heeft een lengte van 143,6 mm en een breedte van 70,9 mm. Bediening met 1 hand gaat prima op de iPhone XS. De iPhone XS is daarnaast - met een gewicht van 177 gram - lichter dan de iPhone 11.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Bovendien, welke iphone is nieuwer xr of 11?

De iPhone 11 is namelijk de opvolger van de iPhone Xr. Welk toestel komt als beste uit de bus uit deze iPhone 11 versus iPhone Xr vergelijking? Welke iPhone is de XS Max?

iPhoneModelnummer
iPhone 11A2111, A2223, A2221
iPhone XSA1920, A2097, A2098, A2100
iPhone XS MaxA1921, A2101, A2102, A2104
iPhone XRA1984, A2105, A2106, A2107

Hoe groot is de XS Max?

De XS Max is de grootste iPhone die Apple ooit heeft uitgebracht, met een schermgrootte van 6,5 inch. De telefoon zelf is ongeveer even groot als de iPhone 8 Plus, maar het scherm is bijna een inch groter. Hoeveel cm is een XS Max? Apple's iPhone XS Max heeft een schermgrootte van 6,5 inch (16,51 cm).

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Welke iPhone gaat het langst mee?

De iPhone 13 Pro Max is met afstand de iPhone met de beste batterijduur. In onze tests was dat ook de ervaring: met één lading hielden we het vaak wel twee volle dagen uit. Ook de accu van de iPhone 11 (Pro) en andere iPhone 12-modellen houden het lang vol: meestal zo'n anderhalve dag. Hoeveel jaar gaat de iPhone 12 mee? Een iPhone is dan ook gemaakt om minimaal vijf jaar mee te kunnen. Bij een Android-toestel gaat het gemiddeld maar om twee à drie jaar. Toch moet je goed opletten als je lang doet met een ouder toestel.

Hoe lang gaat een iPhone 12 mee?

De Apple iPhone 12 heeft een batterijduur van 17 uur. In vergelijking met zijn voorganger, de iPhone 11, is er niks veranderd wat betreft de batterijduur. Het enige verschil is dat de batterij van de iPhone 12 minder capaciteit heeft. Dit in overweging nemend, hoe lang gaat de iphone 11 nog mee? Dit is moeilijk te beantwoorden omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder hoe vaak de telefoon wordt gebruikt, welke apps worden gebruikt en wat voor soort taken op de telefoon worden uitgevoerd. Over het algemeen kunnen de meeste mensen echter verwachten dat hun iPhone 11 enkele jaren meegaat voordat deze moet worden vervangen.

Men kan zich ook afvragen: wat is de gemiddelde levensduur van een smartphone?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, waaronder het merk en model van de smartphone, de kwaliteit van de onderdelen en hoe goed de telefoon wordt onderhouden. Over het algemeen hebben de meeste smartphones echter een levensduur van twee tot drie jaar.

Door Athiste Casperson

Vergelijkbare artikelen

Welke iPhone is beter iPhone XS of Xr? :: Hoe lang gaat de iPhone XS mee?
Handige links