Huis > H > Hoe Groot Is De Iphone Xs?

Hoe groot is de iPhone XS?

De iPhone XS-afmetingen zijn met zijn ronde randen, een lengte van 143,6 mm, een breedte van 70,9 mm en een dikte van 7,7 mm, handzaam te noemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, welke hoesjes passen op iphone xr?

Hoesjes voor de iPhone Xr : enkel iPhone Xr. (Hoesjes voor de iPhone 11 passen ook op de iPhone XR maar hebben een grotere camera uitsnijding achteraan). Hoesjes voor de iPhone Xs : enkel iPHone Xs. (Hoesjes voor de iPhone 11 Pro passen ook op de iPhone Xs maar hebben een grotere camera uitsnijding). En nog een vraag, welke hoesjes iphone xr?

ModelnummeriPhone modelBijpassende hoesjes
A1984, A2105iPhone XRiPhone XR hoesjes
A1865, A1901iPhone XiPhone X hoesjes
A1863, A1905iPhone 8iPhone 8 hoesjes
A1864, A1897iPhone 8 PlusiPhone 8 Plus hoesjes

Vervolgens, wat is het beste hoesje voor iphone xr?

Het beste hoesje voor de iPhone XR is de Otterbox Symmetry Series Case. Deze case is dun en licht en biedt toch goede bescherming. Het heeft een verhoogde rand om het scherm te beschermen, en de knoppen zijn gemakkelijk in te drukken. De case is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je er een kunt vinden die bij jouw stijl past. En nog een vraag, wat is de opvolger van de iphone xs? De opvolger van de iPhone XS is de iPhone 11. Deze is uitgebracht op 10 september 2019.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Daarvan, hoe oud is de iphone xs?

Het is de twaalfde generatie van de iPhone en de opvolger van de iPhone X. De smartphones werden aangekondigd op 12 september 2018, samen met de Max en een goedkoper model de iPhone XR, en beide Xs modellen kwamen beschikbaar op 21 september 2018 en de XR kwam uit Op 26 oktober 2018. Hoe duur is een iPhone XS? iPhone XS los prijzen:

iPhone XS 64GB – 1159 euro. iPhone XS 256GB – 1329 euro. iPhone XS 512GB – 1559 euro.

Wat dit betreft, welke iphone niet meer kopen?

De iPhone 11 Pro (Max) is niet meer in het assortiment bij Apple, maar is nog wel verkrijgbaar bij diverse aanbieders. Dienovereenkomstig, waarom een iphone xs? De iPhone XS is de meest geavanceerde iPhone tot nu toe, met een prachtig 5,8-inch Super Retina-display, een geheel nieuwe A12 Bionic-chip met de volgende generatie Neural Engine en een baanbrekend dubbelcamerasysteem.

Daarvan, welke iphone moet ik kopen 2022?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder budget, persoonlijke voorkeuren en gewenste functies. Enkele van de nieuwere iPhone-modellen die in 2022 zullen worden uitgebracht, zijn de iPhone 13, iPhone 14 en iPhone 15. Deze modellen zullen naar verwachting allemaal in het najaar worden uitgebracht, dus consumenten zouden tot dan moeten wachten met hun aankoop als ze geïnteresseerd zijn in het nieuwste en beste van Apple.

Door Crowley

Vergelijkbare artikelen

Waarom Apple Watch 6 goedkoper dan 5? :: Welke iPhone is beter iPhone XS of Xr?
Handige links