Huis > W > Welke Iphone Is Beter Iphone Xs Of Xr?

Welke iPhone is beter iPhone XS of Xr?

Toch zijn er wel degelijk duidelijke verschillen tussen de twee. De iPhone XR is namelijk het instapmodel en heeft hierdoor iets simpelere specificaties. De iPhone XS is een premium uitvoering en heeft daarom nét wat betere specificaties - maar ook een hogere prijs!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat is het verschil tussen een XS en een Xr?

De Xs heeft een dubbele camera, de Xr een enkele. Dankzij de dubbele camera kan de iPhone Xs verder inzoomen zonder kwaliteitsverlies. De iPhone Xr heeft enkel digitale zoom. Bovendien kan de iPhone Xs dankzij de dubbele camera beter de voor- en achtergrond van elkaar onderscheiden. Wat is groter XS of Xr? Bij de iPhone X serie zijn er momenteel drie verschillende schermgroottes te vinden. De iPhone Xr is 6,1 inch, de Xs is 5,8 inch en de Xs Max is 6,5 inch.

Kan een iPhone XS hoesje om een iPhone XR?

Nee, een iPhone XS hoesje past niet op een iPhone XR. De iPhone XS heeft een andere grootte en vorm dan de iPhone XR en past niet in het hoesje dat bedoeld is voor de iPhone XR. Is iPhone XS goede telefoon? Het hangt ervan af wat je zoekt in een telefoon. De iPhone XS is een high-end toestel met veel functies, maar het heeft niet een aantal van de nieuwere functies die andere telefoons hebben, zoals een vingerafdruksensor of een scherm met hoge resolutie. Het heeft ook geen koptelefoonaansluiting. Als je op zoek bent naar een telefoon met de nieuwste en beste functies, is de iPhone XS misschien niet de beste keuze. Als je echter op zoek bent naar een goed gebouwde telefoon met veel functies, kan de iPhone XS een goede optie zijn.

Gerelateerde artikelen

Wat is beter flac of WAV?

Het originele wav-bestand heeft dezelfde output als het flac-bestand. Je kunt kiezen hoe vaak je wilt decoderen. Het resultaat is hetzelfde.

Je kunt ook vragen waarom is de iphone xs niet meer te koop?

De iPhone XS, XS Max, iPhone 7 en 7 Plus zijn per direct niet meer op Apples website te vinden, wat betekent dat het bedrijf uit Cupertino de toestellen niet meer officieel verkoopt. Vooral het afscheid van de iPhone XS en XS Max is opvallend, want deze toestellen verschenen pas een jaar geleden. En nog een vraag, waar staat xr voor? Het was een mysterieuze letter, die 'R' in iPhone XR. Niet eerder kreeg een iPhone dit achtervoegsel. En niemand leek te weten waar de letter voor staat. Tot deze week, want in een interview met Engadget geeft Apple-topman Phil Schiller opheldering: de letter 'R' betekent helemaal niets.

Daarvan, welke iphone is even groot als xs?

SchermkwaliteitFormaat
iPhone 11 Pro en 11 Pro MaxUitstekendGemiddeld / heel groot
iPhone 11GoedGroot
iPhone Xs en Xs MaxZeer goedGemiddeld / heel groot
iPhone XrStandaardGroot
Welke iPhone is de XS? De iPhone XS is het nieuwste model van de iPhone dat in september 2018 werd uitgebracht. Het heeft een 5,8-inch Super Retina OLED-display, een 12MP dual-lens camerasysteem en wordt aangedreven door de A12 Bionic-chip.

Hoe groot is het scherm van een iPhone XR?

De iPhone XR heeft een 6,1-inch Liquid Retina-display.

Door Russel

Vergelijkbare artikelen

Hoe groot is de iPhone XS? :: Is de iPhone 11 groter dan de XS?
Handige links