Huis > H > Hoelang Garantie Op Iphone 12?

Hoelang garantie op iPhone 12?

Of je nu de nieuwe iPhone 12 hebt, of de iPhone SE: voor alle iPhones gelden dezelfde garantieregels. Vanaf de dag dat je je toestel gekocht hebt, biedt Apple je een jaar beperkte garantie. Wat dit betekent? Dat je een jaar garantie hebt en twee jaar technische ondersteuning krijgt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Welk land is de iPhone het goedkoopst?

iPhone

iPhonelanden

PositieLandPrijs
1Turkije€1.085,65
2Brazilië€1.066,90
3Nederland en België€909,-
4Zweden€845,20
Vervolgens, is apple goedkoper in amerika? Als je op vakantie naar de Verenigde Staten gaat en daar een lokale Apple Store binnenloopt, zul je zien dat de prijzen daar net iets anders zijn dan bij ons in Nederland. Terwijl je in Nederland voor een iPhone 12 Pro €1.159 betaalt, ben je in Amerika maar $999 kwijt.

Daarvan, waar zijn apple producten het goedkoopst?

Er zijn een paar manieren om deze vraag te beantwoorden. Een manier zou zijn om te kijken naar de prijs van Apple producten in verschillende winkels. Een andere manier is te kijken naar de prijs van Apple producten in verschillende landen.
Over het algemeen zijn Apple producten het goedkoopst in de VS. Er zijn echter een paar andere landen waar Apple producten ook relatief betaalbaar zijn, zoals Australië, Canada en het VK. Welke garanties zijn er? Er zijn een paar verschillende soorten garanties die geboden kunnen worden:
1. Geld-terug-garantie: Met dit type garantie kunnen klanten een product terugsturen en een volledige terugbetaling ontvangen als ze niet tevreden zijn.
2. 2. Ruil-/vervangingsgarantie: Met dit type garantie kunnen klanten een product ruilen voor een ander als ze niet tevreden zijn.
3. Garantie: Een garantie is een garantie dat een product gedurende een bepaalde periode vrij is van gebreken.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Men kan zich ook afvragen: hoe lang is standaard fabrieksgarantie?

MerkJaren garantieOpmerkingen
Land Rover3
Lexus10** Na standaard garantietermijn per jaar verlengd tot 10 jaar na jaarlijks onderhoud bij een Lexus dealer in Nederland
Lynk & Co4
Maserati3
Hoeveel garantie minimaal? Volgens een Europese richtlijn is de minimale wettelijke garantieperiode twee jaar. Dit betekent dat u er dus vanuit mag gaan dat een product bij normaal gebruik tenminste twee jaar goed te gebruiken moet zijn. In de Nederlandse wet staat geen expliciete garantietermijn genoemd.

Wat dit betreft, wat is een vervangend product?

Heeft u een product gekocht dat niet werkt? Of gaat het product sneller kapot dan u mag verwachten? Dan kunt u de verkoper vragen om reparatie of een vervangend product. Als repareren of vervangen niet kan, dan kunt u de koop terugdraaien. Mensen vragen ook: wat valt er onder garantie airpods? De garantie van Apple op de AirPods is twee jaar na aankoop. De garantie dekt hardwareproblemen die niet het gevolg zijn van normaal gebruik. Schade door ongelukken, waterschade, verkeerd gebruik en problemen die ontstaan door het openen of wijzigen van de AirPods, worden niet gedekt door de garantie.

Mensen vragen ook: waar kan ik mijn macbook laten repareren?

Er zijn verschillende plekken waar je je Macbook kunt laten repareren. Apple biedt zelf reparatieservices aan via hun Apple Store of via een erkende Apple Service Provider. Er zijn ook verschillende onafhankelijke reparatiebedrijven die gespecialiseerd zijn in het repareren van Apple-producten. Het is belangrijk om te controleren of de reparatiedienst waar je naartoe gaat, gekwalificeerd is om je Macbook te repareren voordat je ermee akkoord gaat om de reparatie uit te laten voeren.

Door Appolonia Wittbrodt

Vergelijkbare artikelen

Waar staat Apple Health? :: Heb ik garantie bij Apple?
Handige links