Huis > W > Waar Staat Apple Health?

Waar staat Apple Health?

U kunt deze gegevens op uw Apple Watch beheren: ga naar 'Instellingen' > 'Gezondheid' > 'Apps'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe meet Apple Health stappen?

Dit doe je als volgt:

  1. Open de Gezondheid-app;
  2. Ga naar het tabblad 'Gegevens';
  3. Tik op 'Wandel- en hardloopafstand';
  4. Filter in de grafiek op dag, week, maand of jaar om te kijken hoeveel stappen je hebt gezet.
Waarom telt iPhone mijn stappen niet? Druk nu de aan/uit-knop en thuisknop tegelijk in tot het Apple logo verschijnt. Zodra je iPhone is herstart kun je de gegevens bekijken in Gezondheid ▸ Gegevens ▸ Conditie ▸ Stappen. Apple is bewust van deze bug en zal deze oplossen in de eerst volgende iOS 8 software-update.

Hoe zet je standaard apps terug op iPhone?

Om de standaard apps op uw iPhone te resetten, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Alle standaard apps resetten. Hiermee worden alle standaard apps op uw iPhone teruggezet naar hun oorspronkelijke instellingen. Wat is een goede Health app? Er zijn veel verschillende soorten gezondheidsapps beschikbaar, dus het hangt er echt vanaf wat u zoekt in een gezondheidsapp. Sommige gezondheidsapps houden uw fitnessvorderingen en -doelen bij, terwijl andere u helpen uw medicijnen te beheren of zorgverleners in uw omgeving te vinden. Er zijn ook apps die informatie en ondersteuning bieden voor specifieke gezondheidsaandoeningen. Enkele populaire gezondheidsapps zijn Fitbit, MyFitnessPal en WebMD.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoeveel km heb ik gelopen iPhone?

Ga in de app Gezondheid opnieuw naar het tabblad 'Gegevens'. Ga naar 'Conditie>Loop- en hardloopafstand', zet de schakelaar achter 'Toon in dashboard' op groen en je ziet het aantal kilometers dat je al lopend hebt afgelegd. Hoe werkt de stappenteller van Apple? Zo activeer je de stappenteller op de iPhone:

  • Ga naar de Instellingen-app.
  • Ga naar Privacy > Beweging en conditie.
  • Zet de schakelaar aan bij Houd conditie bij.
  • Kies eventueel de apps die je wilt gebruiken.
  • Ga vervolgens lekker wandelen.

Daarvan, hoe accuraat is de stappenteller van apple?

Gebruik je de Activiteit-app op je iPhone als stappenteller, dan klopt het aantal waarschijnlijk niet. Uit onderzoek van de universiteit van British Columbia blijkt dat de iPhone het aantal stappen te laag inschat, met een verschil van maar liefst 21,5%. Dienovereenkomstig, hoeveel stappen zitten er in een km? Een kilometer is gelijk aan 1000 meter. Dus er zijn 1000 stappen in een kilometer.

Men kan zich ook afvragen: wat is de gemiddelde staplengte van een man?

Een andere vraag die je kunt stellen is: wat is de gemiddelde stap lengte van een man? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat de gemiddelde stap lengte van een man kan verschillen, afhankelijk van zijn lengte en lichaamsbouw.

Door Coe Chilsom

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel stappen per dag is gezond om af te vallen? :: Hoelang garantie op iPhone 12?
Handige links