Huis > H > Heeft Mijn Telefoon Applecare?

Heeft mijn telefoon AppleCare?

Nagaan of uw apparaat wordt gedekt door een AppleCare-abonnement of de beperkte garantie van Apple

  • Ga naar checkcoverage.apple.com.
  • Voer het serienummer van het apparaat in.
  • Volg de instructies op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe betaal je apple care?

De betaalmethode voor uw AppleCare-abonnement annuleren of...

  • Het nummer van de AppleCare-overeenkomst. Log in bij Mijn support om uw overeenkomstnummer op te zoeken.
  • Het serienummer van het apparaat dat door het abonnement wordt gedekt. Lees hoe u het serienummer vindt.
  • De originele aankoopbon.
Je kunt ook vragen wat kost bellen met apple support? Contact opnemen met Apple Support

Wil je iets laten repareren of heb je een vraag? Als je online een aanvraag indient, vinden we een oplossing voor je. Klanten die een Mac, iPhone, iPod, iPad of Apple TV aanschaffen, hebben gedurende 90 dagen na de aankoopdatum recht op gratis technische ondersteuning per telefoon.

Trouwens, waarom kan ik geen apple care kopen?

AppleCare is het uitgebreide garantie- en serviceplan van Apple. Het dekt hardwarereparaties en service voor je iPhone, iPad, iPod en Mac en omvat ondersteuning door Apple technici. AppleCare+ is een uitgebreid serviceplan dat dekking biedt bij schade door ongevallen. Welke verzekering dekt schade aan smartphone? Er zijn een paar verschillende soorten verzekeringen die schade aan een smartphone dekken. De meest voorkomende is waarschijnlijk een mobiele telefoon verzekering, die meestal wordt aangeboden door de mobiele telefoon provider. Er zijn ook enkele op zichzelf staande polissen die worden aangeboden door verzekeringsmaatschappijen van derden. En tenslotte dekken sommige verzekeringen voor huiseigenaren of huurders schade aan persoonlijke eigendommen, waaronder een smartphone.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe verzekering Orange opzeggen?

De opzegging dient te gebeuren bij een ter post aangetekende brief, bij deurwaardersexploot of door afgifte van de opzeggingsbrief tegen ontvangstbewijs gericht aan de klantendienst van Orange Belgium. Wat is accidentele schade? accidentele materiële schade: elke vernieling of gehele of gedeeltelijke beschadiging die de goede werking van het verzekerde toestel verstoort.

Hoe weet je of je telefoon verzekerd is?

Als je een allrisk-verzekering hebt, kun je er in ieder geval zeker van zijn dat je telefoon voor val- en stootschade verzekerd is. Waterschade en diefstal wordt hier in de meeste gevallen ook mee gedekt. Bekijk eens op de website van je verzekeraar om te zien wat er wel en niet wordt gedekt in jouw geval. Dienovereenkomstig, wat dekt een telefoonverzekering? Een telefoonverzekering dekt over het algemeen verlies, diefstal en schade. Sommige polissen dekken ook waterschade of schade door ongeval.

Is smartphone verzekerd?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat de verzekeringsstatus van een smartphone kan variëren afhankelijk van het merk en model van de telefoon, de verzekeringspolis en de verzekeringsmaatschappij. In het algemeen zullen de meeste verzekeringspolissen echter smartphones dekken als ze verloren, gestolen of beschadigd zijn.

Door Blackmore

Vergelijkbare artikelen

Kan iemand het zien als je een bericht verwijderd op Instagram? :: Wat is de beste iPhone verzekering?
Handige links