Huis > H > Hoe Maak Ik Mijn Eigen Playlist?

Hoe maak ik mijn eigen playlist?

Een playlist maken

  1. Zoek een video die je aan de playlist wilt toevoegen.
  2. Klik onder de video op Opslaan .
  3. Selecteer een playlist zoals Later bekijken of een playlist die je al hebt gemaakt, of klik op Nieuwe playlist maken .
  4. Gebruik het menu om de privacyinstelling van je playlist te selecteren.
  5. Klik op Maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan ik een playlist maken?

Een afspeellijst aanmaken op uw iPhone, iPod touch of Android-apparaat

  1. Open de Apple Music-app.
  2. Tik onderaan het scherm op 'Bibliotheek'.
  3. Tik op 'Afspeellijsten'.
  4. Tik op 'Nieuwe afspeellijst'.
  5. Geef uw afspeellijst een naam en tik op 'Voeg muziek toe'.
  6. Zoek de muziek die u wilt toevoegen.
Vervolgens, waar is de mediabibliotheek? De mediabibliotheek is het kloppend hart van Windows Media Player. Hier beheert en ordent u uw muziekcollectie. Standaard plaatst het programma alle muziek uit de map 'Muziek', 'Video's' en 'Afbeeldingen' (te vinden in de map 'Bibliotheken') in de mediabibliotheek.

Je kunt ook vragen hoe kan ik windows media player herstellen?

Er zijn een paar manieren om Windows Media Player te herstellen. Eén manier is om naar het menu Start te gaan en dan te zoeken naar "Programma's toevoegen of verwijderen". Als je eenmaal in dat menu bent, moet je zoeken naar "Windows Media Player" in de lijst met programma's. Als u het gevonden hebt, klikt u erop en vervolgens op de knop "Repareren". Dit zal de Windows Media Player Repair Tool starten, die je door het reparatieproces van je installatie van Windows Media Player zal leiden.
Een andere manier om Windows Media Player te herstellen is door het opnieuw te installeren. U kunt dit doen door naar het menu Start te gaan en vervolgens te zoeken naar "Programma's toevoegen of verwijderen". Als je eenmaal in dat menu bent, moet je zoeken naar "Windows Media Player" in de lijst met programma's. Als je het hebt gevonden, klik je erop en vervolgens op de knop "Verwijderen". Hierdoor wordt Windows Media Player van je computer verwijderd. Zodra de installatie is voltooid, kunt u deze opnieuw installeren door naar de website van Microsoft te gaan en de nieuwste versie van Windows Media Player te downloaden. Hoe werkt de Media Player? De Media Player werkt met behulp van een codec om het audio- of videobestand te decoderen. De codec is een stukje software dat wordt gebruikt om een digitaal mediabestand te comprimeren of te decomprimeren. De Media Player gebruikt vervolgens een decoder om het gecomprimeerde bestand te decoderen. De decoder is software die wordt gebruikt om het gecomprimeerde bestand om te zetten in een ongecomprimeerd bestand.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik windows media player installeren?

Selecteer hiervoor de knop Start en vervolgens Instellingen > Apps > Apps en functies > Beheren optionele functies > Een functie toevoegen > Windows Media Player en selecteer Installeren. Daarvan, kan vlc 4k afspelen? VLC mediaspeler versie 3.0 brengt ondersteuning HDR, 4K, 8K en Chromecast.

Wat is een goede mediaspeler voor PC?

VLC media player is een zeer goede mediaspeler die bijna alle audio- en videobestandsindelingen afspeelt (o.a. avi, mpeg, asf, wmv, mov, flash video, wma, mp3, ogg en aac). De speler is ook geschikt om streams (internet radio), audio cd's en dvd's af te spelen. Bovendien, is windows media player gratis? Ja, Windows Media Player is gratis.

Dus, welke mediaspeler speelt alle bestanden af?

Er is niet één mediaspeler die alle bestandstypen kan afspelen. Dit komt omdat er zoveel verschillende soorten audio- en videobestanden zijn, en elk type vereist een andere codec (encoder/decoder software) om af te spelen. Sommige mediaspelers worden geleverd met een heleboel verschillende codecs, terwijl andere erop vertrouwen dat de gebruiker de codecs zelf installeert. Zelfs dan zijn er sommige bestandstypen die gewoon niet kunnen worden afgespeeld door bepaalde mediaspelers. Het hangt dus echt af van de mediaspeler en het bestandstype dat u probeert af te spelen.

Door Nick

Vergelijkbare artikelen

Hoe filmpje 90 graden draaien? :: Waar staat VLC voor?
Handige links