Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Voicemail Verwijderen?

Hoe kan ik mijn voicemail verwijderen?

Een sms'je, gesprek of voicemail verwijderen

  1. Open de Voice-app .
  2. Tik onderaan op Berichten , Gesprekken of Voicemail .
  3. Tik op een sms'je, gesprek of voicemail om het te selecteren Meer opties .
  4. Tik op Verwijderen tik op het vakje naast Ik begrijp het.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe schakel je voicemail uit samsung?

Dit doe je door te tikken op het tandwielicoontje op een van je beginschermen. Je vindt de app Instellingen ook in je App Drawer, te herkennen aan een raster van puntjes op je beginscherm. Bovendien, hoe kan ik een voicemail bericht opnemen? Je kan het bericht bewaren en anders via een app op je toestel het bericht opnemen terwijl je deze aan het afspreken bent. Daar zijn vast wel apps voor om gesprekken op te nemen en dan kan dit natuurlijk ook. Maar opnemen op je telefoon of PC door iets aan te klikken bij Vodafone is niet mogelijk.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik voicemail uit op vaste telefoon?

Als u uw voicemail op uw vaste telefoon wilt uitschakelen, moet u contact opnemen met uw telefoonaanbieder. Elke provider heeft een ander proces voor het uitschakelen van voicemail, dus u moet hun specifieke instructies volgen. In het algemeen moet u naar de instellingen van uw account gaan en de optie vinden om de voicemail uit te schakelen. Zodra u deze optie hebt gevonden, moet u de wijzigingen opslaan en uw telefoon opnieuw opstarten. Dit zou uw voicemailservice moeten uitschakelen. Hoe zet ik mijn voicemail uit op de Iphone? Er zijn een paar manieren om je voicemail op je iPhone uit te schakelen. Een manier is om naar je Telefoon app te gaan, op de Voicemail tab te tikken, en dan naar beneden te scrollen en op de Voicemail uitschakelen knop te tikken. Een andere manier is om naar je Instellingen-app te gaan, op Telefoon te tikken, naar beneden te scrollen en op de optie Wijzig Voicemail-wachtwoord te tikken, en vervolgens op de knop Voicemail uitschakelen te tikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waarom kan ik mijn voicemail niet uitzetten?

Voicemail uitzetten

Wil jij je voicemail weer uitzetten? Dat kun je makkelijk zelf regelen. Bij de meeste providers regel je dit makkelijk en snel door het woord “uit” te sms'en naar nummer 1233. Vervolgens ontvang je een berichtje met daarin een bevestiging.
Hoe zet ik voicemail aan Vodafone? Even snel aan- of uitzetten kan ook met je telefoon.

  1. Stel je voicemail in via My Vodafone.
  2. Aanzetten? Bel naar 12331 (gratis) Bel naar 12331 (gratis)
  3. Uitzetten? Bel naar 12330 (gratis) Bel naar 12330 (gratis)

Hoe lang blijft een voicemail bericht bewaard?

Vanaf het moment dat een voicemail binnenkomt, blijft het bericht 7 dagen bewaard. Als je ze wil opslaan dan kan dat ook door op toets 2 te drukken. Doe je dat niet binnen de tijd, dan is je voicemail bericht voor altijd verloren... Hoe kan ik mijn voicemail beluisteren tele2? Om uw voicemail op Tele2 te beluisteren, dient u *123# in te toetsen. Dit brengt u naar het voicemail menu. Hier kunt u uw voicemail beluisteren en uw voicemailinstellingen wijzigen.

Hoe zet ik voicemail uit Ziggo?

Er zijn twee manieren om voicemail op Ziggo uit te schakelen:
1. Toets *123*456#
2. Bel de klantenservice op 0900-1884

Door Virgin

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn voicemail uitzetten Orange? :: Kun je verwijderde voicemail berichten terughalen?
Handige links