Huis > W > Wat Is De Laatste Fast And Furious?

Wat is de laatste Fast and Furious?

De releasedatum van Fast & Furious 10 is dus april 2023. In een eerdere planning zou het tiende deel al in april 2021 uitkomen, maar door corona werd de planning grondig overhoop gegooid. Vin Diesel bevestigde eerder al tegen Regal dat de opnames van het tiende en elfde deel in januari van 2022 beginnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de laatste Bond films?

De 25e film, No Time to Die, is uitgesteld vanwege de pandemie. No Time to Die wordt de laatste film van Daniel Craig. De Britse acteur neemt na 15 jaar afscheid van zijn spionnenpersoonlijkheid.

Dienovereenkomstig, hoe laat is fast furious 9 in de bioscoop?

Het negende deel van de succesvolle Fast & Furious-serie zal vanaf 8 juli in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Dat heeft distributeur Universal Pictures Netherlands vandaag laten weten. Daarvan, wat is de duurste film ooit gemaakt? En ja, de duurste film aller tijden is, hè? Duurste film is een Pirates of the Caribbean-film, On Stranger Tides om te precies te zijn. Met een budget dat maar liefst 14 miljoen boven dat van Age of Ultron ligt had On Stranger Tides een opbrengst die net boven de 1 miljard lag.

Hoe oud moet je zijn voor Fast 9?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de leeftijdsvereiste kan variëren afhankelijk van het land waarin de film wordt bekeken. In de Verenigde Staten heeft de Motion Picture Association of America de film geclassificeerd als PG-13, wat betekent dat kinderen onder de 13 jaar de film niet mogen zien zonder begeleiding van hun ouders. Dienovereenkomstig, hoe heet fast and furious 9? De naam van de aankomende film is "F9."

Gerelateerde artikelen

Hoe Laatste update app verwijderen?

Ga naar de instellingen om je telefoon aan te zetten.

Is Fast and Furious 9 de laatste film?

Vin Diesel bevestigt dat 'The Fast and Furious'-saga na elf films aan zijn einde komt. FilmDe negende film uit 'The Fast and Furious'-reeks komt eind juni uit in de Verenigde Staten en daarmee is het einde van de franchise officieel in zicht. Bovendien, hoeveel heeft pirates of the caribbean gekost?

NaamJaarKosten
Avengers: Infinity War2018$300.000.000
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides2011$378.000.000
Pirates of the Caribbean: At World's End2007$300.000.000
Justice League2017$300.000.000

Dus, welke film gaat paul walker dood?

Brian O'Connor, het personage van Paul Walker, zou zomaar kunnen terugkeren in Fast & Furious 9. De acteur overleed in 2013 op 40-jarige leeftijd, waarna zijn broers Cody en Caleb zijn laatste scènes in de zevende editie van de franchise overnamen. Wat kost een gemiddelde film? De gemiddelde film kost 200 miljoen dollar.

Bovendien, wat is de goedkoopste film ooit gemaakt?

De goedkoopste film ooit gemaakt is The Blair Witch Project, die werd gemaakt voor slechts 60.000 dollar.

Door Hodess Sumers

Vergelijkbare artikelen

Kun je Harry Potter op Netflix kijken? :: Wat is de volgorde van Fast and the Furious?
Handige links