Huis > W > Wat Is Een Veel Voorkomende Reden Voor Phishing Aanvallen?

Wat is een veel voorkomende reden voor phishing aanvallen?

Sommige phishers stellen zich tevreden met het stelen van het geld, de gegevens en de identiteit van iedereen die in hun net belandt. Anderen zijn ambitieuzer. Om persoonlijke, politieke of financiƫle redenen richten ze zich op welbepaalde bekende personen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, wie of wat is een hacker?

Een hacker (soms ook wel kraker of cracker genoemd), is een persoon die binnendringt in een computernetwerk door de beveiliging te omzeilen. Dat gebeurt niet altijd met de bedoeling om zich illegaal informatie toe te eigenen, maar veelal om aan te tonen dat het netwerk onvoldoende beveiligd is. Dit in overweging nemend, hoe herken ik valse mail belastingdienst? Momenteel is een valse e-mail in omloop. Hierin lijkt het alsof u een nieuwe e-mail van de Belastingdienst hebt ontvangen in de Berichtenbox van MijnOverheid. In de e-mail staat dat u dit nieuwe bericht kunt lezen door op een link te klikken. Wij zullen u nooit vragen om via een link naar de Berichtenbox te gaan.

Dienovereenkomstig, waar stuur ik valse e-mail naar toe?

Het antwoord op deze vraag hangt af van waar u de valse e-mail naartoe wilt sturen. Als u een valse e-mail wilt sturen naar iemand in uw contactenlijst, kunt u een dienst als Fake Email Generator (https://fakeemailgenerator.com) gebruiken. Met deze dienst kunt u een vals e-mailadres maken dat afkomstig lijkt te zijn van het e-mailadres van uw contactpersoon. Vervolgens, waar kan ik verdachte mails melden? Als u denkt dat u een verdachte e-mail hebt ontvangen, kunt u dit melden bij de Federal Trade Commission op ftc.gov/complaint.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Men kan zich ook afvragen: hoe werkt phishing via telefoon?

Wat is phishing via de telefoon? Telefonische phishing is iemand die u onverwacht en ongevraagd belt om u op te lichten, of een vals sms-bericht stuurt. Een oplichter belt u onverwacht en zegt dat hij of zij voor uw bank werkt, voor Microsoft, Apple of voor een andere bekende organisatie. Bovendien, hoe gebeurt fishing? Bij phishing vissen fraudeurs aan de telefoon of via valse berichten of brieven naar vertrouwelijke informatie. Denk bijvoorbeeld aan bankgegevens en persoonsgegevens zoals BSN en wachtwoorden voor digitaal betalen en bankieren. Ze kunnen ook direct een betaalverzoek doen, bijvoorbeeld via Tikkie.

Dienovereenkomstig, wat is een goed spamfilter?

Spamfilter software

MailWasher filtert je mailberichten voordat ze naar de computer (of mobiel) worden gedownload. Je ziet een preview van de mail, en kan berichten markeren en laten verwijderen voordat ze opgehaald worden. Platform: Windows (alle versies), Android, iPhone.
Men kan zich ook afvragen: kan je opgelicht worden door telefoon op te nemen? Als u een telefoontje van een onbekend nummer beantwoordt, is het mogelijk dat de beller een oplichter is. Oplichters kunnen proberen u te verleiden tot het geven van persoonlijke informatie of geld. Ze kunnen ook proberen u iets te verkopen of u vragen aan een goed doel te doneren. Als u een verdacht telefoontje krijgt, hang dan op en geef de beller geen informatie. U kunt de oproep ook melden bij de Federal Trade Commission.

Bovendien, wat is het gevolg van phishing?

Het gevolg van phishing is dat kwaadwillenden toegang kunnen krijgen tot gevoelige informatie, zoals inloggegevens of financiƫle informatie. Phishing kan ook leiden tot de installatie van malware op het apparaat van een slachtoffer.

Door Begga

Vergelijkbare artikelen

Kan 4G op elke telefoon? :: Wat is een voorbeeld van phishing?
Handige links