Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Pukcode Weer Krijgen Bij Vodafone?

Hoe kan ik mijn pukcode weer krijgen bij Vodafone?

Je vindt de pukcode in My Vodafone. Hiermee activeer je je simkaart weer als deze geblokkeerd is door 3 x de verkeerde pincode in te voeren. Klik op onderstaande button om direct naar de pagina van jouw pukcode te gaan. Je vindt deze bovenaan de pagina in het witte veld onder het rode kopje “Toestel, sim en diensten".

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Je kunt ook vragen is simkaartnummer hetzelfde als pukcode?

Iedere simkaart heeft een eigen nummer, een zogeheten ICC-ID (Integrated Circuit Card ID). Dit nummer bestaat een reeks van zo'n 13 cijfers, letters en tekens. Het nummer valt te herkennen aan de eerste vier cijfers, namelijk '8931'. Een simkaartnummer is dus niet hetzelfde als een pukcode of een pincode. Bovendien, waar vind ik de pukcode van mijn iphone? Je pukcode invoeren als de SIM van je iPhone geblokkeerd is

Deze Personal Unblocking Key wordt gevraagd nadat je drie keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd. Je pukcode ontvang je samen met je simkaart van de netwerkaanbieder bij wie jij een abonnement hebt afgesloten.

Wat moet je doen als je je PUK code niet meer weet?

Als u uw PUK-code niet meer weet, moet u contact opnemen met uw mobiele serviceprovider. En nog een vraag, wat is de puk code van mijn simkaart? De pukcode van een simkaart is een unieke code die wordt gebruikt om de simkaart te ontgrendelen als deze is vergrendeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat als je simkaart vergrendeld is?

simkaart

Je simkaart ontgrendelen op Android en Samsung

  1. Ga naar het instellingenmenu.
  2. Druk op 'Beveiliging en locatie'.
  3. Ga naar 'Geavanceerd' en druk op 'Simkaart vergrendeling'.
  4. Je kunt nu de simkaart ontgrendelen.
Trouwens, waar staat simkaartnummer op simkaart? Het simkaartnummer staat afgebeeld op je simkaart. Haal hiervoor de simkaart uit je telefoon, tablet of modem. Naast de goudgekleurde chip op je simkaart staan een aantal cijfers. Dit is je simkaartnummer.

Wat kan ik zien wat er op mijn simkaart staat?

Je simkaart bevat de volgende informatie:

  • Pincode - Je telefoon is vergrendeld als je hem opstart.
  • Pukcode - Heb je drie keer achter elkaar de pincode fout ingevoerd?
  • Simkaartnummer - Het simkaartnummer staat op je simkaart.
  • Telefoonnummer - Je telefoonnummer is gekoppeld aan je simkaart.
Wat zijn de cijfers op je simkaart? De nummers op een SIM-kaart zijn het rekeningnummer, het IMSI-nummer en het MSISDN-nummer. Het rekeningnummer is het nummer van de rekening waaraan de SIM-kaart is gekoppeld. Het IMSI-nummer is het nummer dat de SIM-kaart uniek identificeert. Het MSISDN-nummer is het nummer dat wordt gebruikt om de SIM-kaart te identificeren bij gebruik in een GSM-netwerk.

Mensen vragen ook: wat moet je doen als je iphone is geblokkeerd?

Als uw iPhone is geblokkeerd, komt dat waarschijnlijk omdat u uw wachtwoord bent vergeten. Om dit op te lossen, moet u uw iPhone in de fabriek resetten. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Reset > Alle inhoud en instellingen wissen. Hierdoor wordt uw iPhone gewist en kunt u hem opnieuw instellen.

Door Calise Brandal

Vergelijkbare artikelen

Waar gaat Shameless over? :: Hoe maak je ruimte vrij op je iPhone?
Handige links