Huis > K > Kan Geen Bestanden Downloaden Android?

Kan geen bestanden downloaden Android?

Je kunt het volgende doen om de fout op te lossen:

  • Eerst verwijder je de ongewenste software. Probeer daarna de app, de extensie of het thema opnieuw te installeren.
  • Als je de app, de extensie of het thema nog steeds niet kunt installeren, installeer je Chrome opnieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waar vind ik mijn PDF bestanden op iPhone?

Uw pdf wordt geopend en automatisch bewaard in de 'Boeken'-app. U kunt het bestand later terugvinden op het tabblad 'Bibliotheek'. Dus, hoe zet ik al mijn gegevens over op andere iphone? Stel je nieuwe iPhone in

  1. Sluit je nieuwe iPhone aan op de Mac of pc waar de reservekopie op opgeslagen staat;
  2. Open iTunes en selecteer de nieuwe iPhone;
  3. Kies 'Zet reservekopie terug' en kies de juiste reservekopie;
  4. Vul het wachtwoord in als je een gecodeerde kopie wil overzetten;
  5. Wacht tot alle gegevens zijn overgezet.

Trouwens, hoe maak je ruimte vrij op je iphone?

Er zijn veel manieren om ruimte vrij te maken op je iPhone. Eén manier is om onnodige bestanden en gegevens te verwijderen die ruimte innemen op uw toestel. Een andere manier is om cloudopslagdiensten te gebruiken om gegevens van uw apparaat op te slaan. Ten slotte kunt u ook apps gebruiken waarmee u bestanden op uw apparaat kunt comprimeren of verwijderen om ruimte vrij te maken. Mensen vragen ook: hoe haal je een word document terug? Er zijn een paar manieren om een Word-document op te halen. Eén manier is om het document te openen vanuit het menu Bestand. Een andere manier is om de opdracht Openen uit het menu Bestand te gebruiken. U kunt het document ook vinden in de lijst met recente documenten.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe vind ik opgeslagen berichten terug?

In de Google-app op je smartphone staan ze in het zijmenu, onder de 'Opgeslagen'-knop. Daarnaast kun je de resultaten terugvinden op je desktop door naar de Google-site te gaan. De lijsten zijn alleen zichtbaar als je ingelogd bent, en kunnen niet gedeeld worden met andere gebruikers. Waar vind ik documenten op mijn iPad? Een document zoeken in Pages op de iPad

  1. Open Pages. Als er al een document geopend is, tik je vervolgens in de linkerbovenhoek op 'Documenten' om al je documenten te zien.
  2. Voer een of meer van de volgende stappen uit: Zoeken: Tik in het zoekveld boven in het venster en voer (een deel van) de naam van het document in.

Dus, waar staan de bestanden?

Een bestand terugvinden

Klik op het Windows icoon onderaan het scherm. Klikt op Alle apps. Scroll naar beneden en klik op Verkenner. Hier vind je verschillende mappen, waaronder de map waarin je bestand opgeslagen is.
Waar worden bestanden opgeslagen als je ze opslaat in de cloud? Wanneer u bestanden in de cloud opslaat, worden ze opgeslagen op de servers van de provider. De provider heeft een datacentrum waar de servers staan die de gegevens opslaan. Het datacenter heeft meerdere redundanties om ervoor te zorgen dat de gegevens altijd beschikbaar en veilig zijn.

Waar staat OneDrive in Windows 10?

OneDrive bevindt zich in de Windows 10 Bestandsverkenner. Om het te openen, opent u Bestandsverkenner en klikt u op het OneDrive-pictogram in het menu "Snelle toegang" aan de linkerkant.

Door Ruben

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent DM IT op Instagram? :: Waar komen mijn Downloads terecht?
Handige links