Huis > W > Waar Komen Mijn Downloads Terecht?

Waar komen mijn Downloads terecht?

Bestanden terugvinden

Tik op de app Mijn bestanden. Tik onder 'Categorieën' op Downloads. Hier staat een overzicht van alle gedownloade bestanden. Tik op een bestand om het bestand te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

En nog een vraag, waar staan mijn opgeslagen bestanden?

Bestanden zoeken en openen

  • Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  • Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  • Tik op een bestand om het te openen.
Wat dit betreft, waar vind ik de downloads op mijn samsung? Open de bestandsmap op jouw Android.

De bestandsmap is een app, die je kunt vinden in het overzicht van al je apps. De app heet 'Mijn bestanden'. Als je een app hebt die 'Downloads' of 'Download Manager' heet, gebruik die dan in plaats van de bestandsmap. Via zo'n app kom je direct bij je gedownloade bestanden.

Dus, waar kan ik gedownloade bestanden vinden op iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om gedownloade bestanden op een iPhone te vinden. Eén manier is het openen van de Bestanden app, die vooraf geïnstalleerd zou moeten zijn op uw toestel. Zodra u de app opent, zou u al uw gedownloade bestanden moeten zien in de sectie "Downloads". Een andere manier om gedownloade bestanden te vinden is door de app "Instellingen" te openen en vervolgens de optie "Algemeen" te selecteren. Van daaruit moet u de optie "Opslag en iCloud-gebruik" selecteren en vervolgens de optie "Opslag beheren" onder het gedeelte "Opslag" selecteren. Vanaf daar zou u in staat moeten zijn om al uw gedownloade bestanden te zien in de sectie "Documenten en gegevens". Je kunt ook vragen waar vind ik bestandsbeheer? Om bestandsbeheer te vinden, ga naar het tabblad instellingen en klik op de optie "Bestandsbeheer".

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: waar slaat windows bestanden op?

Standaard wordt de map Documenten op de lokale schijf bewaard onder C:\Users\gebruikersnaam\Documents. Je kunt deze locatie veranderen naar de gewenste locatie via de Windows Verkenner (gebruik de toetsencombinatie Windows-toets+E). Hoe download je iets op computer? Bestanden downloaden van internet

  1. Het bestand openen om het te bekijken, maar niet op uw pc op te slaan.
  2. Het bestand opslaan op de standaardlocatie voor gedownloade bestanden op uw pc.
  3. Het bestand met Opslaan als opslaan onder een andere naam, als een ander bestandstype of op een andere downloadlocatie op uw pc.

En nog een vraag, wat is downloadbeheer?

Nieuw in IE9. Internet Explorer 9 heeft met Downloadbeheer een geïntegreerde manier om de bestanden die je downloadt te openen, op te slaan en te verwerken. Bovendien, waar staan mijn bestanden op android? Android toestellen gebruiken typisch een bestandssysteem dat gelijkaardig is aan dat van Linux. Het belangrijkste verschil is dat Android een Single Volume Disk (SVD) architectuur gebruikt, wat betekent dat alle bestanden op het apparaat worden opgeslagen in een enkel, geïntegreerd volume. Het voordeel van deze aanpak is dat het makkelijker is om bestanden te beheren en ze vanaf elke locatie op het toestel te benaderen.
De locatie van uw bestanden op Android is afhankelijk van hoe ze zijn opgeslagen. Als u bijvoorbeeld een bestand downloadt van internet, wordt het meestal opgeslagen in de map "Downloads". Ook als u een foto neemt met uw camera, wordt deze opgeslagen in de map "DCIM" (Digital Camera Images).

Dus, hoe verwijder ik downloads van mijn mobiel?

Om downloads van uw mobiel te verwijderen, opent u de map downloads en tikt u op het bestand dat u wilt verwijderen. Er verschijnt een pop-up menu waarmee u het bestand kunt verwijderen.

Door Roger

Vergelijkbare artikelen

Kan geen bestanden downloaden Android? :: Waar vind ik mijn bestanden op mijn smartphone?
Handige links