Huis > H > Hoe Kan Ik Een Mp4-Bestand Kleiner Maken?

Hoe kan ik een MP4-bestand kleiner maken?

Een van de eenvoudigste en meest eenvoudige manieren om MP4-bestanden te verkleinen, is door het te converteren naar een formaat dat kleiner is. MP4 is een formaat dat grote ruimte inneemt op uw harde schijf en om hetzelfde te vermijden, kunt u het converteren naar kleinere formaten zoals WMV, FLV en andere.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Welk formaat video iPad?

iPad ondersteunt videoformaten:

m4v-,. mp4-en. mov-bestandsindelingen ; -MPEG-4-videotot 2,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 beelden per seconde, Simple Profile met AAC-LC-audio tot 160 Kbps per kanaal, 48 kHz, stereogeluid of Dolby Audio tot 1008 Kbps, 48 kHz, stereo of meerkanaals audio, in.
Trouwens, hoe zet je mp4 om naar mov? Hoe converteert u een MP4 naar MOV

  1. Stap 1. Video uploaden.
  2. Bestand converteren. Nu wordt uw video geüpload en kunt u de conversie van MP4 naar MOV starten.
  3. Pas je video aan. Als u instellingen zoals resolutie, kwaliteit, beeldverhouding enzovoorts wilt aanpassen, kunt u op het tandwielpictogram klikken.
  4. Stap 4.

Bovendien, hoe kan ik een mov bestand afspelen?

Om een MOV-bestand af te spelen, hebt u een mediaspeler nodig die compatibel is met het bestandstype. Enkele mediaspelers die MOV-bestanden kunnen afspelen zijn QuickTime Player, Windows Media Player en VLC Media Player. Waarom kan ik geen filmpjes versturen via WhatsApp? WhatsApp is ontworpen voor het verzenden van tekstberichten, afbeeldingen en andere mediabestanden. Video's zijn doorgaans groter dan andere mediabestanden, dus het kan langer duren om ze te downloaden of ze kunnen helemaal niet worden gedownload. Bovendien zijn video's mogelijk niet compatibel met alle apparaten, zodat ze mogelijk niet kunnen worden afgespeeld op sommige apparaten.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Dit in overweging nemend, kan geen filmpjes bekijken op whatsapp?

Er is misschien een probleem met je media player. Probeer vanuit de Google Play Store een andere media player te downloaden. Waarom speelt iPhone geen filmpjes af? Deel 1: Waarom iPhone geen video's afspeelt

Videoformaten zijn niet beschikbaar voor de iPhone. Het is bekend dat Apple een uniek besturingssysteem voor iOS-apparaten heeft uitgebracht om de beveiliging te verbeteren. De iPhone kan alleen videobestanden afspelen in M4V, MP4 en MOV en gecomprimeerd in H. 264 of MPEG-4.

Vervolgens, kan avi bestand niet afspelen op mac?

Oudere of specialistische mediastructuren vereisen mogelijk andere software. Apps van Apple, zoals QuickTime Player, Foto's en Keynote werken met allerlei soorten audio- en videostructuren. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een avi bestand afspelen? Om een ​​avi-bestand af te spelen, moet je een compatibele media-speler of -apparaat hebben. Sommige populaire media-spelers die avi-bestanden afspelen, zijn Windows Media Player, VLC Media Player en QuickTime Player. Als u geen van deze media-spelers op uw apparaat hebt, kunt u een compatibele app zoeken in de app-winkel van uw apparaat.

Hoe kan ik avi bestanden afspelen op Mac?

Macs kunnen niet rechtstreeks afspelen .avi-bestanden. In plaats daarvan moet je een gratis externe app zoals VLC Media Player of MPlayerX downloaden. Beide apps zijn compatibel met macOS Sierra en hoger. Nadat je de app hebt gedownload, kun je het .avi-bestand openen met een dubbelklik en afspelen in de app.

Door Woodson

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind je een muis met je macbook? :: Hoe video omzetten naar MP4?
Handige links