Huis > K > Kan Iemand Anders Op Mijn Netflix?

Kan iemand anders op mijn Netflix?

Netflix biedt niet de mogelijkheid om individuele apparaten los te koppelen. Wel kun je alle apparaten uitloggen via 'Sign out of all devices' (staat ook in dezelfde accountinstellingen) en je wachtwoord wijzigen via 'Change password'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat moet je doen als je niet kan inloggen op Netflix?

Als u problemen ondervindt bij het inloggen op Netflix, zijn er een paar dingen die u kunt proberen:
1. Controleer eerst of u het juiste e-mailadres en wachtwoord gebruikt. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het opnieuw instellen door naar de Netflix-website te gaan en op de link "Wachtwoord vergeten?" te klikken.
2. Als je nog steeds problemen hebt met inloggen, is het mogelijk dat je account is vergrendeld. Dit kan gebeuren als je je wachtwoord te vaak verkeerd hebt ingevoerd. Als uw account is vergrendeld, moet u contact opnemen met de klantenservice van Netflix om het te laten ontgrendelen.
3. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met uw Netflix-account. Als u denkt dat dit het geval is, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Netflix voor hulp. Hoe verander je Netflix-account op tv? Het proces voor het wijzigen van uw Netflix-account op tv is afhankelijk van het tv-model dat u hebt. De meeste tv's zullen echter eenNetflix-app hebben die u kunt openen via het hoofdmenu van uw tv. Zodra u de Netflix-app hebt geopend, moet u zich afmelden bij uw huidige account en vervolgens aanmelden met het account dat u wilt gebruiken.

Door Ashlin

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik wachtwoord wijzigen Spotify? :: Wat is Accountbeveiliging?
Handige links