Huis > W > Was De Finale Van De Australian Open Die Nadal Won?

Was de finale van de Australian Open die Nadal won?

De 35-jarige Spanjaard won in een waanzinnige wedstrijd in vijf sets (2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4 en 7-5 de finale van de Australian Open van Daniil Medvedev. Het is de tweede eindzege voor hem in Australië, maar het is bovenal de 21e grandslam-zege voor 'Rafa'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe open je .jar bestanden?

Er zijn programma's die het bestand JARJava Runtime Environment openen.

Wie zendt tennis uit 2022?

2022 Mannen's Tennis programma | ESPN. Dit in overweging nemend, wie zendt tennis uit? ATP 1000 en 500-toernooien

Winnaars van deze toernooien verdienen hier belangrijke rankingpunten voor de wereldranglijst. En het goede nieuws: je volgt ze allemaal live bij Ziggo Sport.

Waar wordt Indian Wells uitgezonden?

ESPN zendt de BNP Paribas Open uit vanuit Indian Wells, Californië. Het toernooi wordt gehouden van 9-20 maart 2016. Dienovereenkomstig, waar kan ik nadal kijken? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Afhankelijk van uw specifieke behoeften kunt u nadal op verschillende plaatsen zoeken. Enkele mogelijke plaatsen om te kijken zijn online forums, online gidsen en online zoekmachines.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Vervolgens, wie wint australian open 2022?

Rafael Nadal heeft de finale van de Australian Open gewonnen. De Spanjaard is de eerste man ooit die 21 Grand Slam titels heeft gewonnen. Wat dit betreft, waar is de australian open te zien?

✅ discovery+➡️ Kijk direct naar de Australian Open 2022 via Eurosport, onderdeel van discovery+.
✅ Ziggo GO➡️ Kijk direct via Ziggo GO naar de zender Eurosport.

Heb ik Eurosport 2?

Eurosport 2 is een zender die in het Movies & Series XL pakket zit. Heb je dat? Het zit standaard in het TV-Max abo. Welke zender is Eurosport 2 KPN? Eurosport 2 KPN is in Nederland beschikbaar op kanaal 916 op het tv-platform van KPN.

Mensen vragen ook: wie speelt vandaag australian open?

Het antwoord op deze vraag hangt af van de dag die u vraagt. De Australian Open is een tennistoernooi dat twee weken duurt in januari. Het toernooi begint op maandag en de wedstrijden in het enkelspel worden gespeeld van maandag tot en met donderdag. De kwartfinales worden op vrijdag gespeeld, de halve finales op zaterdag en de finale op zondag.

Door Ellene Dominga

Vergelijkbare artikelen

Waar gebruik je geen hoofdletters? :: Welke zender zend US Open uit?
Handige links